воскресенье, 24 июня 2012 г.

Які пензлики повинні бути у вашій косметичці


Хто з нас не мріє про розкішний набір пензликів для макіяжу? Такому, як у професійного візажиста - в красивому чохлі на 24, 36, а то і 48 позицій. При вигляді такої кількості кистей дух захоплює, але для професійного макіяжу в домашніх умовах вам необхідно всього ... 7 штук!


Пензлик для пудри. Багато дівчат використовують для нанесення пудри пуховки або спонжи, які додаються в наборі. Це зручно, але зовсім практично. Спонж дає дуже щільне покриття, що не завжди потрібно, якщо поправляти макіяж протягом дня за допомогою спонжа, пудра лягає плямами (оскільки деякі ділянки шкіри лисніють, деякі - зайво сухі). Кисть дає рівне покриття, напівпрозоре, але при бажанні його можна "регулювати" (більш м'яким або сильним натисканням кисті). Пензлик для пудри можна використовувати як пензлі для рум'ян, затискаючи ворс біля основи (виходить та сама віялова кисть, яку ще використовують для змахування обсипалися тіней і блискіток.
     

пятница, 22 июня 2012 г.

Правила зберігання косметики


Будь-який продукт, який виготовляється, має свій термін придатності, а також і правила його зберігання. Особливо ретельно потрібно зберігати натуральну косметику, тому що в її склад входять важливі бактерії, які при неправильному зберіганні можуть розкладатися, що призведе до псування даного продукту, а також можливо спричинить за собою появи алергічної реакції на шкірі. Тому існує кілька обов'язкових правил, які слід обов'язково дотримуватися, щоб зберегти якість косметичного засобу. І одне з них найголовніше - крему не місце на відкритих просторах, де йде пряме попадання сонячних променів. Адже попадання сонця руйнує його консистенцію, що може спричинити за собою несумісність даної продукції з людським організмом.

среда, 13 июня 2012 г.

З якого віку повіки очей вимагають спеціального догляду?


Після 25 років старіння стає небажаною об'єктивністю, з якої жінкам доведеться рахуватися. Ділянки нашої шкіри, які є самими ніжними від природи, одночасно стають тепер і найвразливішими. І повіки стануть одними з перших таких ділянок, що змушує починати активно доглядати за ними по можливості раніше.

Варіантів такого догляду багато, так що ми постараємося окремо і по можливості повно розглянути використання для цієї мети кремів, спеціальних масажних технік, примочки і ще цілого ряду корисних процедур.
Раз вже прояви змін від віку зачіпає наші повіки з 25-27 років, то і активно вдаватися до захисту слід з цього періоду.

Яблука і яблучний сік - засіб омолодження, і користь для серця і печінки

Корисні антиокислювальні властивості винограду вченим вже відомі досить давно, а от фахівці з Університету Монпельє (Universite Montpelier) вирішили дослідити ще і яблучний сік на подібні явища. І виявилося, що і тут є хороше поле для лікування захворювань як кровоносних судин, так і серця.

Вчені із зазначеного університету вирішили провести ну дуже допитливі експерименти, аби мати достовірні дані про властивості яблучного соку. Механізм накопичення нашим організмом біоактивних корисних елементів під яблукам був вивчений з великою точністю, а математичний графік захисту організму під дією яблучного соку від атеросклерозу взагалі дав безперечний відповідь.

четверг, 7 июня 2012 г.

Міністеппер для схуднення


Якщо ви твердо вирішили привести свою фігуру в порядок, дотримуючись дієти і займаючись фізичними вправами в домашніх умовах, то ця стаття буде вам дуже корисна. Всі ми прекрасно знаємо, що без занять спортом, досягти ідеальних форм неможливо. Тому, провідні фітнес інструктори розробляють цілі програми по схудненню і рекомендують ті чи інші заняття на тренажерах. Але що ж робити, якщо часу на спортзал катастрофічно не вистачає, а бажання зайнятися спортом присутня? Для цієї мети, розроблений недорогий і компактний тренажер, який носить назву міні-степпер.

среда, 6 июня 2012 г.

Лосьйон для засмаги: що вибрати?


Зазвичай перед відпусткою на березі моря або походом в солярій ми купуємо крем для засмаги, підбираючи його до свого типу шкіри. А от про те, що ще є лосьйони з тієї ж категорії косметики, мало хто знає. Між тим лосьйон для засмаги варто мати у косметичці всім жінкам, шкіра яких відрізняється підвищеною чутливістю або схильна до сухості.

Лосьйони для засмаги та їх різновиди


Всі косметологи знають одне «золоте» правило догляду за шкірою: який би крем ви не збиралися на неї наносити, попередньо потрібно очистити і зволожити її поверхню. Власне, для цього і випускають численні лосьйони та тоніки, якими ми користуємося щодня, доглядаючи за шкірою обличчя або тіла. Зокрема, лосьйони незамінні для відновлення шкіри на сухих ліктях і повернення їй первозданної гладкості. Як засіб сонцезахисної косметики лосьйон для засмаги виконує ті ж самі функції, що і його традиційні аналоги, а саме зволожує і пом'якшує шкіру.Сучасні косметичні бренди випускають його в трьох основних варіаціях: сонцезахисний лосьйон, зволожуючий і відновлює.

понедельник, 4 июня 2012 г.

Користь кавуна, чи худнуть від кавуна?



Невже кавун для схуднення - не міф? Напевно, ви не раз чули про те, що кавун дуже корисний, і що з його допомогою можна скинути ненависні кілограми. В якійсь мірі це правда. Спробуємо розібратися, чим саме корисні кавуни, і в якій кількості їх краще вживати, щоб не завдати шкоди своєму організму.

У першу чергу, необхідно зазначити, що кавуни, які продають на початку літа, можуть бути небезпечні для вашого здоров'я. Найкраще вживати кавуни в кінці літа. Тоді є велика вірогідність, що вони вирощені без порушень. Звичайно, домашні кавуни можна їсти в будь-який час.

суббота, 2 июня 2012 г.

Кетамін для волосся



Кетамін, відоме в народі як касторка застосовують всередину і зовнішньо. Кажуть, це відмінне проносне засіб. До того ж воно ефективно бореться з деякими проблемами волосся, тільки застосовувати його потрібно правильно.

Кетамін - цілком натуральний засіб для боротьби з надмірною сухістю і ламкістю волосся. Воно склеює лусочки волосся і забезпечує їм блиск і міцність. Також за допомогою касторки можна відновити пошкоджене волосся, усунути лупу, лущення та свербіж шкіри голови.