пятница, 28 сентября 2012 г.

Бігом за стрункістю: 10 порад починаючої бігунці


Ах, як ми любимо починати бігати ... Майже кожну весну «худнуть» форуми і блоги рясніють захопленими відгуками початківців завойовницям доріжок. Парки переповнені - можна зустріти навіть свою вчительку музики, яку не бачила років так 20 ... Романтика, однак, вичерпується до початку червня. У когось закоханість переходить в регулярні взаємовідносини, а більшість, до нещастя, повертається до старого коханому - дивану, щоб рівно через 3 місяці оголосити ті ж форуми криком: «Як скинути наслідки літніх пікніків?». Не буду оригінальною - дотримуйтесь простих правил, щоб дійсно назавжди полюбити біг, і ніколи його не кинути.

вторник, 25 сентября 2012 г.

Муміє для схуднення


Муміє - унікальний біологічно активний продукт природного походження, що має десятки, якщо не сотні синонімів та інтерпретацій. «Сльози гір», «захищає організм», «гірський бальзам» - це всього лише невелика дещиця з того різноманіття трактувань і переказів, які супроводжують дану речовину з незапам'ятних часів.



Незважаючи на те, що офіційно це засіб досі не визнано лікарським, дослідження, проведені медичними фахівцями, підтвердили його ефективність в лікуванні багатьох захворювань. Так, в ході спостережень і експериментів була підтверджена жовчогінні, антитоксична та антиоксидантна активність зазначеного продукту.

пятница, 21 сентября 2012 г.

Як правильно робити макіяж. 10 простих правил


Для того щоб виглядати сліпуче, не потрібно знати особливих рецептів. Запам'ятайте кілька правил гарного макіяжу, і ваш зовнішній вигляд буде викликати щире захоплення у оточуючих!

Правило № 1.
Не використовуйте підводку і туш ближнього свого. Чужа косметика містить багату колекцію мікробів господаря. Тому щедра подруга поділиться з вами не тільки тушшю, але і своїми мікробами.

вторник, 18 сентября 2012 г.

Правильний догляд за віями


Густі довгі вії - це мрія будь-якої жінки. Вони надають жіночого образу особливу виразність, роблять погляд таємничим і магічним. Більшість чоловіків звертають увагу на жіночий погляд, тому варто звернути особливу увагу віям. Щоб зміцнити і прискорити ріст вій потрібно дотримуватися найпростіші правила догляду за віями. Самими доступними засобами для зміцнення вій в домашніх умовах є алое, подрібнена петрушка, касторове і реп'яхову олію. Вони сприяють прискоренню росту вій. Для цього необхідно масажними руху втирати їх в вії. Крім цих масел часто використовується для зміцнення вій і оливкове і кокосове масла. Вони також володіють рядом корисних властивостей для вій.

суббота, 15 сентября 2012 г.

Довга шия - краса і задоволення



Тонка довга шия робить значно гарніше будь-яку жінку. Струнка і точена, що тримає голову над прямими плечима, вона притягує погляди.Щоб домогтися такого ефекту, жінки одного з племен в Африці надягали на шию металеві кільця. Багато сучасні жінки, навпаки, мають повну шию і друге підборіддя. З віком вони звертають на це все менше уваги. Між тим, як би мило не виглядало повне обличчя, ваговита шия і друге підборіддя не додають йому привабливості, та й витончені прикраси до такої шиї навряд чи підійдуть. Однак, щоденні тренування допоможуть зробити шию значно стрункішою.