воскресенье, 31 марта 2013 г.

Макіяж для підлітків



Підлітковий макіяж

Багато підлітків рано починають захоплюватися макіяжем, вони хочуть якомога більше дізнатися про стилі макіяжу, про те, як правильно нафарбуватися очі, губи і щоки своїми найулюбленішими квітами.

Правильна турбота про вашу шкіру передбачає вибір одних з найефектніших засобів та косметики для макіяжу. Мінеральна косметика - це саме краще відкриття, за допомогою якого ви будете виглядати красиво.

понедельник, 25 марта 2013 г.

Користь морквяного соку



Морквина звичайний і звичний з дитинства кожному коренеплід. Це невибаглива рослина, яку можливо виростити в будь-якому кліматі, як у полі, так і на балконі. Але, не дивлячись на її невибагливість, вона справжня комора вітамінів і мікроелементів. А морквяний сік давно отримав статус «чудотворного» соку. Саме його людство використовує в якості цілющого засобу при лікуванні багатьох хвороб.
Про користь морквяного соку знали з давніх часів. Про його користь були обізнані древні греки та римляни. На території Росії морква вже була відома в XVвеке. Наші предки вже тоді використовували морквяний сік при лікуванні гнійних ран, обмороженнях і опіках.

среда, 20 марта 2013 г.

Як відновити вії після нарощування



Нещодавно в моду увійшло знамените нарощування вій. Всі дівчата, горіли величезним бажанням, як можна швидше наростити собі вії і не відставати від всіх модниць. І ось, коли вони здійснили свою мрію, з насолодою ходять і пурхають своїми віями перед своїми заздрісникам, одержують величезну кількість компліментів в свою сторону.

Але все, рано чи пізно все одно закінчується, як би нам цього не хотілося. Через певного часу ви відчули, що вся ваша нарощена краса може опинитися на межі зникнення, тобто вії почнуть випадати, але разом з вашими рідними віями. Тоді ви відчуєте панічний страх і безвихідь. Вас буде цікавити одне питання: "Як відновити вії після нарощування"

пятница, 15 марта 2013 г.

Рибна дієта



Люблю рибу і взагалі всі морепродукти! Але, їсти доводитися «що попало» або «чого захотілося». В результаті - зайві (дуже зайві !) Кілограми. І ось тут на допомогу приходить рибна дієта.
Що привабливого в ній? Та практично все: від водоплавних (колись) «вкусняшек» до втрати ваги (від 2 до 5 кілограм) за тиждень. Нормально. І їси смачно, і організм сповнений сил з перших днів дієти до закінчення, і ніякої шкоди (крім користі) для здоров'я.

суббота, 9 марта 2013 г.

Догляд за шкірою навколо очей




Що може заворожити чоловіка? Складне питання, але думаємо ви погодитеся з нами, якщо ми скажемо, що в цей перелік входять і жіночі оченята. Жоден чоловік не встоїть перед красивими жіночими очима, в яких можна потонути, немов в океані. Негативним моментом у цьому є те, що з часом, саме шкіра в області очей одна з перших піддається утворенню зморшок і старіння. У цій статті ми розповімо вам про те, як правильно здійснювати догляд за шкірою навколо очей в домашніх умовах, зберігши її красу і уповільнивши старіння.

Від того як ви будете доглядати за шкірою залежить процес її старіння. Давайте розглянемо основні правила догляду за шкірою в різному віці.

понедельник, 4 марта 2013 г.

Низьковуглеводна дієта для схуднення



В основі раціону харчування сучасної людини стоїть вуглеводна їжа (борошняні вироби, хліб, каші). В результаті утворюється дефіцит білків, значить, порушується баланс між вуглеводами, білками і жирами. Якщо в організм потрапляє значна кількість вуглеводів, людина починає набирати зайву вагу.

Отже, якщо вживання вуглеводів викликає ожиріння, то бажано зменшити кількість вуглеводомістких продуктів, щоб організм почав спалювати відкладені жири.