суббота, 27 апреля 2013 г.

Які жіночі парфуми подобаються чоловікам



Зараз ми поговоримо про те, які жіночі парфуми подобаються чоловікам. Адже ми жінки, весь час намагаємося привернути чоловічу увагу кожен день. Але для цього, нам необхідно піклується про себе: займатися спортом, робити різні масочки, стежити за новими трендами моди і багато іншого. Ну, погодьтеся все це, ми робимо з однією метою, а саме для того, щоб виглядати привабливими для своїх чоловіків. Так от запах парфумів, також може залучати чоловіків.

понедельник, 22 апреля 2013 г.

Дієта «Шість пелюсток»



Дієта «Шість пелюсток» була розроблена дієтологом Ганною Юханссон. Ефективність цієї дієти досягається тим, що в неї включені шість різних монодиет, кожна з них повинна відповідати певному дню, причому дуже важливим є їх правильне чергування.

Тривалість дієти «шість пелюсток» становить 6 днів, для кожного з яких передбачений свій вид харчування. Таким чином, у перший день застосовується рибна дієта, в другій - овочева, в третій - куряча, у четвертий - злакова, в п'ятий - сирна, в шостий - фруктова. У результаті виходить чергування через день чистих білків і чистих вуглеводів, при цьому організм отримує всі необхідні поживні речовини та вітаміни.

вторник, 16 апреля 2013 г.

Мішки під очима: причини появи і способи боротьби з ними



Прокинувшись вранці, ви виявляєте мішки під очима, при цьому ніяке косметичний засіб не допомагає побороти дану проблему? Не поспішайте купувати нічні крему і тональні основи, щоб замаскувати набряки і темні кола. Як стверджують медики, які, навіть самі незначні зміни на обличчі свідчать про те, що з нами щось не в порядку. І народні рецепти краси в такій ситуації ніяк не врятують прекрасних дам.

Про що говорять мішки під очима

Насправді дуже складно без допомоги фахівця визначити, чому в той чи інший період у дівчини з'явилися мішки під очима. Причини можуть бути різні, починаючи з алергії на косметику, закінчуючи хворобою нирок. Саме тому так важливо спочатку пройти комплексне обстеження, і лише після цього приступати до лікування народними або професійними методами.

суббота, 13 апреля 2013 г.

Вітаміни для схуднення



Худнемо правильно

Всі спроби схуднути не увінчалися успіхом? Ви зайнялися спортом, перепробували цілий ряд дієт, а злощасні зайві кілограми не поспішають «розчинятися» ...

Не засмучуйтеся і не поспішайте записуватися на прийом до ендокринолога. Часто порушень в роботі ендокринної системи в таких випадках не спостерігається.

 Може змучений дієтами і недостатньою кількістю поживних речовин організм не в змозі спалювати утворився жир?

воскресенье, 7 апреля 2013 г.

Шоколадна дієта



Дорогі Жінки. Якщо ви:

Дружите зі здоров'ям.
Володієте вольовими якостями.
Маєте величезне бажання швидко схуднути.
Відносно спокійно переносите тимчасове голодування
- У цьому випадку, можете ризикнути і спробувати на собі дію шоколадної дієти. Найважливіше, що цю дієту успішно випробували, застосовуючи на себе, такі світові зірки шоу-бізнесу та Голівуду, як Дженніфер Лопес, Ума Турман і Емма Бантон.