пятница, 10 мая 2013 г.

Маски для волосся в домашніх умовах



Про густих, довгих і зачаровують своєю красою волоссі мріє кожна жінка, але на жаль не кожна жінка зможе похвалитися природною красою свого волосся, так як на це впливають дуже багато чинників, таких як: гени, стан вашого здоров'я, раціон вашого харчування, повсякденний догляд за волоссям і ще багато інших важливих моментів. За цим багатьом з нас доводиться часто відвідувати салони краси і вдаватися до допомоги професійних перукарів і стилістів. Але ж мати гарне волосся хочеться завжди, а не тільки після відвідування перукарні. Так давайте ж розглянемо способи, за допомогою яких ми зможемо не тільки правильно доглядати за своїм волоссям, але і додати їм здорового блиску, об'єму і незвичайної краси. Все це ми будемо реалізовувати за допомогою спеціальних масок для волосся, мова про які піде далі.


четверг, 2 мая 2013 г.

Капелюшки з вуаллю



З дуже давніх часів капелюшок відноситься до найбільш витонченим і красивим головних уборів. У давні часи капелюшки з вуаллю носили практично всі жінки. Це було традицією. Модою, якщо вже на те пішло. Зате тепер такі головні убори в пошані хіба що у дам королівської крові. Вони більш налаштовані дотримуватися традиції. Сучасні дівчата вважають за краще надягати капелюшки з вуаллю хіба що тільки на маскаради, костюмовані вечірки або дуже урочисті події у своєму житті.

Тим не менш, капелюшки навіть зараз можуть знайти своїх прихильниць для того, щоб носити їх. Адже вони надають жіночого вигляду своєрідною вишуканості.