вторник, 10 апреля 2012 г.

Європейський (сухий) педикюр


Європейський, він же сухий, педикюр виконується точно в такій же послідовності, як і класичний. Але є суттєва різниця між цими двома різновидами педикюру: при виконанні європейського педикюру кутикула не обрізається.


 Для її усунення використовують різні розм'якшують засоби ( масла, креми та мазі для пом'якшення шкіри кутикули). Їх наносять на кутикулу і залишають на 1-2 хвилини, після чого за допомогою дерев'яної (бажано мати паличку з апельсинового дерева) палички або лопатки кутикулу відсувають до основи нігтьової пластини. Безсумнівна перевага європейського педикюру полягає в тому, що кутикула не пошкоджується і з кожним разом стає тоншою, а, отже, ризик попадання інфекції знижено до мінімуму. Недолік же методу в тому, що педикюр виглядає красиво не відразу, а потрібно приблизно 6-8 процедур, це залежить від того в якому стані перебувала шкіра кутикули.

Для того щоб шкіра ваших ніжок завжди була бархатистою і ніжною, обробляти її потрібно кожен вечір: спочатку шкіру ніг потрібно очистити, потім нанести крем і надіти бавовняні шкарпетки. Не слід використовувати вовняні шкарпетки: від них шкіра сохне і покривається тріщинами.

Комментариев нет:

Отправить комментарий