вторник, 25 сентября 2012 г.

Муміє для схуднення


Муміє - унікальний біологічно активний продукт природного походження, що має десятки, якщо не сотні синонімів та інтерпретацій. «Сльози гір», «захищає організм», «гірський бальзам» - це всього лише невелика дещиця з того різноманіття трактувань і переказів, які супроводжують дану речовину з незапам'ятних часів.



Незважаючи на те, що офіційно це засіб досі не визнано лікарським, дослідження, проведені медичними фахівцями, підтвердили його ефективність в лікуванні багатьох захворювань. Так, в ході спостережень і експериментів була підтверджена жовчогінні, антитоксична та антиоксидантна активність зазначеного продукту.


Муміє: застосування
У нетрадиційній медицині муміє вважається потужним біостимулятором, що підсилює всі функції організму, нормалізує обмін речовин і сприяє регенерації пошкоджених тканин.

Народні цілителі успішно застосовують рецепти з мумійо при захворюваннях серцево-судинної, дихальної системи, при ендокринних порушеннях і хворобах шлунково-кишкового тракту.

В останні роки використовується муміє для схуднення - зважаючи на його здатності відновлювати процеси метаболізму і впливати на білковий, вуглеводний і жировий обмін.

За рахунок прискорених обмінних процесів жирові клітини починають розщеплюватися швидше, перетворюючись на теплову енергію. Крім того, помічено, що прийом даного препарату зменшує апетит і покращує роботу травної системи. Всі ці властивості муміє сприяють схудненню.


Як можна здогадатися, «гірський бальзам» не спалює жири і не є диво-засобом для схуднення. Тільки поєднуючи його застосування з помірним, низькокалорійним раціоном і фізичною активністю, можна домогтися поставленої мети - стабільного зниження ваги.

Не потрібно ставитися до вище зазначеного умові скептично, оскільки, по-перше, даний метод успішно випробуваний багатьма людьми, а, по-друге, застосування мумійо для схуднення має ще й приємним доповненням - завдяки йому, нормалізується сон. Таким чином, можна безперешкодно поєднувати дієтичне харчування з прийомом описуваного препарату, не побоюючись безсоння і виснажливих нападів «нічного голоду».


Муміє проти розтяжок

Багато худнуть знайшли ще одне застосування даної речовини. Як відомо, процес стабільної втрати ваги супроводжується утворенням стрий - дефектів шкіри, у вигляді смуг різної ширини і відтінку. Ще одне популярне їх назва - розтяжки.

Сприяючи регенерації тканин, тобто їх відновленню та загоєнню, мумійо від розтяжок використовується в якості одного з найбільш недорогих і в той же час ефективних методів поліпшення зовнішньої структури шкіри.


Приготувати подібний засіб можна і в домашніх умовах - достатньо мати під рукою звичайний дитячий крем або зволожуючий лосьйон для тіла. Вказану основу змішують з розчиненим у чайній ложці води муміє (в кількості 2 грами), після чого зберігають отриману суміш в холодильнику, використовуючи її в процесі масажу проблемних зон один раз на день - вранці або ввечері перед сном.



Це засіб буде сприяти не тільки загоєнню і скорочення розтяжок: покращуючи крово-і лімфообіг в ході масажних процедур, компоненти у складі мумійо допоможуть позбутися видимих ознак целюліту.

Комментариев нет:

Отправить комментарий