суббота, 7 апреля 2012 г.

Домашні засоби для відбілювання шкіри


1. Дуже добре відбілює в домашніх умовах сік грейпфрута. Для цього протріть часточками грейпфрута шкіру обличчя, попередньо зніміть з часточок плівку, або протріть обличчя свіжим соком грейпфрута, замороженим до стану льоду. За допомогою цього засобу також можна зняти сліди втоми і стресу, різні почервоніння. Після цієї процедури краси треба вмитися прохолодною водою і скористатися улюбленим живильним кремом для шкіри обличчя.


    2. Інше ефективний відбілюючий засіб - заморожений рисовий відвар. Щоб його приготувати, візьміть ст. ложку рису і залийте її трохи водою, поставте на вогонь. Періодично заважайте, щоб рис не розварився. Після процідіть відвар через марлю, а коли він охолоне, поставте його в холодильник. Цей косметичний рисовий лід використовуйте перед тим, як ляжете спати. Зберігати такий рисовий відвар слід не більше 3-х днів.Льодом з рисового відвару добре проводити відбілювання шкіри навколо очей, шкіру він не пересушить. Після тільки нанесіть крем.
    3. Відвар петрушки - відмінне універсальний засіб, яке піде, як для відбілювання шкіри навколо очей, так і для відбілювання рук. Для цього змочіть у відварі петрушці ватний тампон і протріть всі зони з пігментними плямами.
    4. Сік лимона. Відбілювання шкіри лимоном взагалі вважається найбільш ефективним. Тут треба лише постаратися не пересушити шкіру. Після того як протрете соком лимона шкіру обличчя або тіла, обов'язково нанесіть на ці ж ділянки зволожуючий крем.
    5. А для ефективного відбілювання ластовиння будемо використовувати кисле молоко і марлеві смужки, які ці молоком і намочимо. Після відіжміть і накладіть на обличчя на 20 хвилин. Ці кисломолочні маски для відбілювання шкіри обличчя треба робити два рази в день: вранці і ввечері. Як раз, після цієї маски вмиватися не треба, а просто промокнути обличчя ватяним диском. Перший результат буде помітний вже через 7-8 днів.
    6. Ті, у кого не суха і не лущиться шкіра, можуть застосувати відбілювання шкіри перекисом водню. Потрібно взяти 3% розчин і протирати або промокати їм проблемні ділянки шкіри 2-3 хвилини, щоб її випадково не пересушити. Після відбілювання шкіри перекисом водню найкраще зробити для обличчя маску з жирної сметани. До речі, таку ж маску корисно робити і після відбілювання шкіри лимоном.
    7. Відбілювання шкіри обличчя і також вибілювання шкіри рук багато проводять за допомогою такого класичного рецепта. Натріть свіжий огірок, додайте до нього дві гілочки соковитою петрушки. Таку суміш треба нанести на шкіру обличчя і рук на 30 хвилин.

Комментариев нет:

Отправить комментарий