четверг, 15 ноября 2012 г.

Шоколадна засмага круглий рік



Літо закінчилося, але навіть восени і взимку багато хто не хоче розлучатися з золотистим загаром, який так гарно виглядає.

Зараз у жінок є кілька способів обзавестися дивовижним відтінком шкіри без цілорічного відвідування жарких країн: ідеальний тон можна отримати штучно, тим більше що варіантів таких процедур існує декілька.


Автозагар

Це прекрасна і недорога альтернатива класичній засмазі. Але для того щоб засіб лягло рівно, без розлучень, сухості шкіри та неприродного кольору, їм потрібно навчитися користуватися за всіма правилами.

Незнайомий продукт не варто відразу наносити на все тіло і обличчя: для початку його слід випробувати на зап'ясті або згині ліктя. Через добу буде помітно, чи є на автозагар алергічна реакція чи ні, а також наскільки природно виглядають відтінок. Якщо все в порядку, то потрібно підготувати шкіру: скористатися скрабом, видаливши мертві клітини, зволожити епідерміс кремом, і тільки після цього наносити продукт.

Висока вологість у ванній може стати причиною некрасивих розлучень, тому проводити процедуру краще в сухому приміщенні. Використовувати автозагар потрібно три дні поспіль для отримання стійкого кольору, а потім «підживлювати» шкіру раз на тиждень. Якщо засіб сильно сушить шкіру, то виручать зволожуючі лосьйони і крему.
Автобронзант

По суті цей метод не дуже відрізняється від звичних автозагаром, які можна придбати в будь-якому магазині косметики. Інша справа, що бронзантов наносять в салоні з використанням спеціального апарату.

Щоб отримати бажаний шоколадний загар, потрібно пройти кілька етапів. Спочатку працівник салону обробить тіло клієнта скрабом, щоб шкіра стала гладкою і чистою. Після цього необхідно прийняти теплий душ, але потім доведеться почекати, поки шкіра не охолоне, інакше засмага вийде надто інтенсивним. Засіб може наноситися на тіло руками, пульверизатором або за допомогою спеціальної камери з розпилювачами на стінках. Як тільки бронзантов вбереться, можна одягатися і йти додому. Засмага проявиться через пару годин.

У цієї процедури є свої плюси і мінуси. Серед переваг: швидкість виконання, відсутність протипоказань, а також майже миттєвий ефект. Але іноді загар може мати жовтий відтінок, а через якийсь час почне сходити, причому нерівномірно. Так що для досягнення доброго результату доведеться додатково користуватися вдома Бронзуюча засобами.

Солярій

Якщо отримати «натуральну» засмагу немає можливості, можна скористатися солярієм, тим більше що в салонах краси величезний вибір таких послуг. Можна вибрати горизонтальний, вертикальний, відкритий, закритий, для всього тіла, для особи, турбо, з відбивачами і інші види подібних пристроїв. Щоб підібрати для себе правильний варіант, варто проконсультуватися з фахівцями салону, уточнити, яка модель солярію є, як давно міняли лампи. Хороші пристрої, як правило, не експлуатувалися довше трьох років, а лампи повинні оновлюватися двічі на рік.

У солярію є безліч протипоказань. Не варто «загоряти» людям зі світлою шкірою, у яких багато родимок і пігментних плям на тілі, а також при прийомі деяких ліків (включаючи антибіотики). Не слід експериментувати після проведеної епіляції або відвідування сауни.

У солярії не можна перебувати довше 5-10 хвилин, і обов'язково перед відвідуванням потрібно скористатися спеціальними захисними кремами, які не дозволять шкірі нагріватися і зроблять засмагу більш інтенсивним. Засобів подібного роду дуже багато, тому необхідно разом з консультантом підібрати правильне.

Перед тим як відправитися в солярій, потрібно видалити макіяж, не використовувати парфуми, зняти прикраси, змастити губи бальзамом з УФ-фільтром і взяти з собою бавовняну білизну. Під час процедури обов'язково слід надіти окуляри і шапочку, щоб не пошкодити волосся і очі, а також прикрити область грудей, так як там шкіра особливо ніжна.

Комментариев нет:

Отправить комментарий