четверг, 5 апреля 2012 г.

Як укласти коротке волосся


Це стильно, красиво і дуже кокетливо. Короткі стрижки в століття повного гендерного рівності - завжди в моді. По-хлоп'ячому завзяті і по-дівочому чарівні. Ось тільки їх не можна пускати на самоплив, адже якщо довге волосся можна зчепити в хвіст або вплести в косу, волосся коротке потрібно любити і акуратно укладати. І тоді ваше зачарування уб'є з ніг абсолютно всіх!

Володаркам коротких стрижок пощастило - саме вони вважаються найпростішими в плані укладання. Чого вартий тільки укладка - хаос на голові: клади волосся як хочеш, короткий - він дуже слухняний. Так що зачіска волосся - справа рук вашої творчості та фантазії!

Коротку стрижку можна моделювати навіть пальцями - необов'язково для цього використовувати чудо перукарські пристрою. Не забувайте: надто багато мусу і гелю, як і будь-яких інших косметичних засобів для укладки, для короткого волосся не підходять - волосся утяжелить і буде виглядати неакуратно.

Для укладання короткого волосся потрібно використовувати фен, пінку і гель для волосся. Нанесіть трішки пінки на добре вимите і злегка підсушені рушник волосся, а потім просушіть феном - пасмо за пасмом, допомагаючи собі круглої гребінцем для укладання. Хочете гладенький волосся - витягайте локони під максимальним нахилом. А для об'ємної зачіски тримаєте волосся під прямим кутом щодо голови. Ще один спосіб домогтися об'ємної зачіски - нанесіть мус або пінку, а коли будете сушити феном - направляйте гаряче повітря на корені волосся. Потім розітріть руками трохи воску і пишно збийте волосся на потилиці і скронях.

Укладання волосся завжди починайте з потилиці. Коли все волосся сухе, гарненько розчешіть їх і виділіть пару пасом за допомогою гелю для волосся. Таке укладання виглядає дуже стильно і привабливо.

Тема хаосу на голові модно і стильно з тих пір, як короткі стрижки увійшли в моду. Домогтися його на своїй голові, в принципі, нескладно. Підсушіть вимите волосся феном так, щоб вони були трішки вологі. Нанесіть піну чи гель та рівномірно розподіліть на зачісці. Покладіть руками волосся в хаотичному порядку - так, як вам подобається. І нехай висохнуть самі по собі.

Якщо у вас коротка стрижка з рваною чубчиком, візьміть фен, щоб надати чубку вірний напрям і витягнути її. А кучеряве волосся укладете за допомогою спеціальної насадки для фену - дифузором. Просто нанесіть пінку і підсушіть, злегка прокручуючи дифузор. Плюс такої сушки в тому, що дифузор охоплює теплим потоком всю зачіску, а тому процес сушіння проходить дуже швидко.

Щоб зачіска вийшла асиметричною, нанесіть на вимите вологе волосся трішечки мусу і підсушіть феном. Моделюйте зачіску самі - перекладайте передні пасма і чубок на одну сторону, користуйтеся лаком, фіксуйте, щоб ваша укладання завжди виглядала свіженької.

Якщо у вас хвилясте волосся, то наберіться терпіння, оскільки такий тип волосся потребує часу і старання, а відповідно - терпіння. Нанесіть на злегка вологе волосся гель - зупиніть свій вибір на гелі середньої або навіть сильної фіксації - ну або збризніть волосся спеціальним спреєм.Просушіть дифузором: кучерики вийдуть акуратненькими і еластичними. Підійде для хвилястого волосся і зачіска «хаос» на голові. Скористайтеся спеціальним гелем з ефектом мокрого волосся. Якщо ви кучерики зберігати не хочете, витягніть їх праскою або круглою щіткою для укладання при сушінні феном.

Можна зробити собі різноспрямовану укладання. Вимийте гарненько голову шампунем, що додає об'єм. Нанесіть пінку або гель для обсягу на вологе волосся, а якщо у вас є чубчик - зробіть її недбалої: скористайтеся кремом або воском. Висушіть феном, пускаючи повітря вгору, скроневі і потиличну зони. А після - зафіксуйте зачіску спреєм з ефектом ультра-сильної фіксації. Робиться таке укладання всього за 15 хвилин.

А можете ще заощадити свій час і зробити укладку всього за 10 хвилин. Вимийте гарненько шампунем, висушіть теплими потоками повітря, при цьому піднімайте волосся біля коріння пальцями. А потім - розчешіть щіткою і збризніть спреєм легкої фіксації або гель з ефектом мерехтливого блиску. Ви будете справжньою красунею!

Дуже елегантно і стильно буде виглядати зачіска, якщо ви зробите дуже низько бічний проділ, а пасмо у лоба укладіть так, що вона буде лежати майже над бровами. Локон закріпіть невидимкою і лаком. Можете закріпити красивою шпилькою пасмо у зовнішнього кінчика брови. Правда, якщо у вас великі риси обличчя - не беріть помітних шпильок. А якщо дрібні - сміливо обирайте заколку зі стразами і камінчиками.

Комментариев нет:

Отправить комментарий