среда, 25 июля 2012 г.

Догляд за шкірою грудей: повертаючи силу пружності


Про спеціальний догляд за шкірою грудей жінки, як правило, починають замислюватися після того, як стають матерями мамами. Спонукають їх до цього ознаки обвисання бюста або сліди розтяжок. В ідеалі груди і зону декольте потрібно берегти змолоду - косметологи рекомендують застосовувати коригуючі засоби для цієї частини тіла приблизно з 23-25 років.

Як би не хотілося вірити яскравим і переконливим рекламним роликам, але все креми, гелі, сироватки та масла, призначені для шкіри грудей, в реальності нездатні впливати ні на її розмір, ні на форму. Величина бюста визначається тільки розміром молочної залози, а також станом розташованих по сусідству з нею тканин - сполучних і жирових. Якщо кількість підшкірного жиру на грудях збільшується, то виникатиме відчуття, що груди «росте». Відомо, наприклад, що зі збільшенням маси тіла жінки на 1 кг вага її грудей зростає всього на 20 грамів. Загалом, жоден крем, навіть найдорожчий і від самого «крутого» бренду не допоможе зробити груди більш пишною або підтягнутою - набагато доцільніше досягати бажаного ефекту за допомогою невидимого силіконового бюстгальтера, який можна одягти під будь-який наряд.

Креми для догляду за грудьми: сенс застосування

Все, що було сказано вище, зовсім не применшує необхідності включати в регулярний догляд за шкірою грудей всілякі креми та інші препарати зовнішнього застосування. Вони хороші тим, що хоча б мають ефект делікатного і дбайливого ліфтингу, а, значить, допоможуть тонкої і ніжної шкіри грудей зберігати свій природний тонус.

Як користуватися літфтінговимі кремами або гелями для шкіри грудей? Їх рекомендується наносити на зону декольте зверху вниз, починаючи з шиї і ключиць. Всі рухи повинні бути м'якими і без натиску - вони відбуваються по траєкторії півкола. Безпосередньо на груди крем, сироватку або гель наносять, злегка масажуючи її по колу. Зона соска при цьому не зачіпається.

Домашні маски для догляду за шкірою грудей


У холодну пору року шкіра на грудях часто стає надмірно сухою і схильної до лущення. Як кращі засоби для догляду за сухою шкірою тіла давно себе зарекомендували натуральні рослинні масла, і особливо - оливкова. Після прийому теплої ванни або душу можна нанести на кожну груди по 2-3 краплі олії і зробити легкий масаж по кругових лініях. Це нехитре засіб допомагає багатьом жінкам помітно відновити привабливість грудей після пологів і годування маляти - адже в'ялість, розтягнутість і сухість шкіри часто бувають взаємопов'язані.

Благотворно впливають на стан шкіри грудей огіркові маски - для цього достатньо просто протирати зону декольте, а в тому числі і груди, кружечком свіжого огірка. Є ще один чудовий засіб для підвищення привабливості грудей і повернення її шкіри молодості і свіжості - це косметичний лід, в приготуванні якого немає ніяких складнощів і хитрощів. Масаж грудей шматочками льоду проводять дуже обережно, уникаючи його контакту з ореолом соска.

Загартовування для поліпшення тонусу грудей


На користь шкірі грудей зазвичай йде контрастний душ. Його тривалість варіюється від однієї до п'яти хвилин, залежно від того, наскільки ви встигли звикнути до таких процедур. Душ починається, як правило, з теплою «ноти» і закінчується прохолодною.

Делікатної і дієвим заходом для відновлення тонусу шкіри грудей визнано обтирання її холодною водою. Його можна проводити вранці і ввечері - кому як зручніше. Махровий рушник змочують водою, температура якої становить 18-20 градусів за Цельсієм, і протирають прикладають його до грудей, пахв і зоні декольте. Потім промокають тіло сухим рушником.

Комментариев нет:

Отправить комментарий