четверг, 12 апреля 2012 г.

Як можна відбілити зуби в домашніх умовах



З чого складається перше враження про співрозмовника? З того, наскільки дружелюбно він налаштований по відношенню до нас, з його ввічливості і чемності. Свідомо чи несвідомо, але ми розглядаємо того, з ким спілкуємося. Ознакою доброзичливого ставлення служить щира і відкрита усмішка, а ось похмурий погляд і суворе обличчя навряд чи розташують до доброї бесіди.

На жаль, далеко не всі можуть собі дозволити широку посмішку. Часто причиною скутості під час розмови служить невдоволення власними зубами.Під впливом багатьох факторів, таких як куріння, вживання кави, ліків і харчових барвників зуби змінюють свій колір. Але ж як хочеться повернути зубам первозданну білизну, зробити посмішку сліпучою і привабливою! Можна, звичайно, звернутися до стоматолога. Але такі процедури вимагають регулярності і чималих матеріальних вкладень.


Як відбілити зуби народними засобами в домашніх умовах? Адже наші предки якось справлялися з цією проблемою задовго до появи сучасного стоматологічного обладнання. Отже, крім спеціальних зубних паст, легким відбілюючим і зміцнює ефектом володіє звичайне молоко, харчова сода, лимонні кірки. Тільки от харчовою содою не варто чистити зуби частіше, ніж раз на місяць. Інакше можна пошкодити емаль.

У  жувальних гумках не настільки висока концентрація отбеливающих речовин, але зняти зубний наліт вони допоможуть.

Популярним і дешевим засобом, що дозволяє повернути білизну зубам, є звичайна перекис водню. Нанесіть перекис на зуби ватним тампоном, проведіть тампоном по зубам в горизонтальному і вертикальному напрямку. Після цієї процедури прополощіть рот теплою водою, ні в якому разі перекис водню не ковтайте!

Ефективним натуральним засобом відбілювання зубів є полуниця. Можна проводити по зубах цілої ягодою, можна розім'яти ягоди і нанести кашку на зуби і почистити їх звичайним способом. Для отримання швидкого результату можна в кашку додати харчову соду.

А знаєте, як відбілити зуби в домашніх умовах за допомогою деревної золи? Завдяки великому вмісту гідроксиду калію зола зчищає наліт у важкодоступних місцях, залишаючи зуби білосніжними. Деревну золу кладуть прямо на зубну щітку, змішують з пастою і чистять зуби як звичайно.

Швидко й ефективно відбілює зуби паста домашнього приготування. Для цього знадобиться харчова сода, перекис водню, дрібна сіль і зубна паста.Всі компоненти змішуються і наносяться на зуби. Це абсолютно нешкідливе, перевірене часом засіб.

Крім народних засобів, є і сучасні методи повернення білизни зубів в домашніх умовах. Це капи з відбілюючим гелем. Каппа виготовляється в стоматологічній клініці за індивідуальними розмірами. А ось саме відбілювання відбувається вдома. Каппу заповнюють гелем і носять деякий час.

Прекрасно зарекомендували себе і вибілюючі смужки для зубів, правда їх ефект поширюється лише на передні зуби. Смужки для верхніх і нижніх зубів розрізняються, прикладати їх одночасно не рекомендується. При носінні смужок не дозволяється приймати їжу, пити, курити, лягати спати.

Варто зауважити, що існує кілька правил, дотримання яких дозволить насолоджуватися білизною зубів як можна довше.

Після ефективного відбілювання візьміть за правило:

1. Чистити зуби 2 рази на день.
2. Користуватися стоматологічної ниткою для очищення зубів від залишків їжі.
3. Регулярно відвідувати стоматолога.
4. Рідше курити і менше споживати кави і чорного чаю.
5. Регулярно видаляти зубний камінь і оновлювати пломби при їх потемніння.
6. Менше вживати харчових барвників.

Дотримання цих нескладних правил дозволить надовго зберегти сліпучу білизну зубів і посміхатися оточуючим щирою і щирою посмішкою.


Комментариев нет:

Отправить комментарий