воскресенье, 2 июня 2013 г.

Очищення жирної та комбінованої шкіри з веснянками


Звичайно, шкірі з веснянками потрібно щоденна турбота, як і будь-який інший. Але з одним нюансом - всі процедури повинні бути спрямовані на освітлення пігментних плям.
Етап перший - очищення. Для очищення жирної та комбінованої шкіри з веснянками фахівці рекомендують використовувати косметичні засоби на основі кисломолочних продуктів або фруктів. Втім, кисле або підкислена тала вода (чайна ложка лимонного соку на склянку) теж підійдуть. А власницям сухої і чутливої ​​шкіри радять вмиватися косметикою з молочною кислотою або звичайним молоком. Всі ці продукти багаті не тільки делікатними очисними, а й отбеливающими компонентами. Завдяки їм навіть після простого вмивання на ніч ваші веснянки стануть трішки світлішим.



Важливо. Чи не освіжайте обличчя і зону декольте термальною водою з балончика, якщо цілий день проводите на повітрі. Крапельки води на шкірі можуть спрацювати як лінзи, підсилюючи вплив ультрафіолету, а значить, поява ластовиння.

Етап другий - тонізація. Лосьйон одночасно посилює бар'єрні функції шкіри і освітлює веснянки. Причому вміст депігментуючих компонентів в даному випадку - не головне. Набагато важливіше, що цей засіб готує шкіру до нанесення  крему і тим самим доповнює його дію. Можливий і інший варіант: косметологи стверджують, що для шкіри з веснянками підійде тонік на основі огірка, шипшини, лимона чи грейпфрута. Ці продукти і в складі косметичних засобів зберігають свій головний козир - кислоти та ефірні олії, які допомагають вирівняти колір обличчя.

Важливо. При підвищеній сухості і чутливості шкіри наносите осветляющий лосьйон точково - на кожну веснянку або на найяскравіші, а потім обов'язково користуйтеся кремом.

Етап третій - відбілювання. Крем і маска - основа антіпігментого догляду. Строго дотримуйтесь інструкції по застосуванню цих коштів і запасіться терпінням. Концентрація активних компонентів в відбілюючих засобах для домашнього застосування менше, ніж у салонних серіях. Це робить їх безпечними. Однак веснянки почнуть бліднути лише через кілька тижнів регулярного використання такої косметики. В її основі зазвичай лежать вітаміни і рослинні екстракти, ефективність яких перевірена часом. В якості бонусу зайнятої сучасній жінці косметичні компанії створили серії продуктів, які крім освітлення вирішують безліч супутніх завдань - ліфтинг, зволоження, живлення. Так що, підбираючи депігментируючий крем або маску, потрібно обов'язково враховувати свій тип шкіри і її основні проблеми.

Комментариев нет:

Отправить комментарий