вторник, 18 сентября 2012 г.

Правильний догляд за віями


Густі довгі вії - це мрія будь-якої жінки. Вони надають жіночого образу особливу виразність, роблять погляд таємничим і магічним. Більшість чоловіків звертають увагу на жіночий погляд, тому варто звернути особливу увагу віям. Щоб зміцнити і прискорити ріст вій потрібно дотримуватися найпростіші правила догляду за віями. Самими доступними засобами для зміцнення вій в домашніх умовах є алое, подрібнена петрушка, касторове і реп'яхову олію. Вони сприяють прискоренню росту вій. Для цього необхідно масажними руху втирати їх в вії. Крім цих масел часто використовується для зміцнення вій і оливкове і кокосове масла. Вони також володіють рядом корисних властивостей для вій.

Зміцнюючим властивістю для вій також володіють деякі відвари і настої з трав - шавлії, ромашки, волошки. Їх жінки використовують звичайно у вигляді компресів. Виконуючи дану процедуру можна і зміцнити вії і зняти набряки під очима.

Крім використання перерахованих коштів дуже важливо правильно підбирати туш для вій. Вона повинна содеждать в своєму складі цілий комплекс вітамінів і елементів, які спрямовані на оздоровлення вій у пані.

Вибираючи туш для вій, шукайте в її складі касторове масло. Воно допоможе зробити погляд виразнішим і здійснити при цьому правильний догляд за віями.

Щоденний правильний догляд за віями допоможе мати красиві пухнасті вії не вдаючись до нарощування. Не забувайте, що подібна процедура може справити негативний вплив на ваші натуральні вії, з якими ви опинитеся в майбутньому.

Щоденний правильний догляд за особою в цілому і віями окремо допоможуть жінці бути привабливою кожен день!

Комментариев нет:

Отправить комментарий