суббота, 2 июня 2012 г.

Кетамін для волосся



Кетамін, відоме в народі як касторка застосовують всередину і зовнішньо. Кажуть, це відмінне проносне засіб. До того ж воно ефективно бореться з деякими проблемами волосся, тільки застосовувати його потрібно правильно.

Кетамін - цілком натуральний засіб для боротьби з надмірною сухістю і ламкістю волосся. Воно склеює лусочки волосся і забезпечує їм блиск і міцність. Також за допомогою касторки можна відновити пошкоджене волосся, усунути лупу, лущення та свербіж шкіри голови.

Простіше всього використовувати масло в чистому вигляді. Для цього купите в аптеці пляшечку касторової олії, поставте його на водяну баню і нагрівайте протягом чверті години. В результаті воно стане теплим і буде діяти більш ефективно. Далі втирайте касторку в шкіру голови і розподіліть по всій довжині волосся. Залиште маску на годину, при цьому загорніть голову целофаном. Після змивайте масло м'яким шампунем. Якщо залишається жирна плівка, мийте голову двічі. Добре також після касторової олії обполоснути волосся трав'яним настоєм, розчином лимонного соку або слабким оцтовим розчином.

Однак такий спосіб догляду за волоссям є тільки профілактичним. Якщо волосся потрібно лікувати, то краще використовувати інші методи.Наприклад, спробуйте поєднати лікування касторовою олією з аромотерапією.

Візьміть касторку і додайте туди дві-три краплі будь-якого приємного вам ефірного масла. Ця лікувальна ароматна маска відмінно зніме стрес, підніме настрій, а також відновить волосся.

В принципі, касторове масло є досить універсальним, тому для посилення результату його рекомендують змішувати з різними інгредієнтами, наприклад, кефіром, яєчним жовтком, цибульним соком, сметаною, різними травами.
  Маска з касторовою олією і кефіром.

Візьміть півсклянки кефіру, трохи підігрійте його на водяній бані, додайте чайну ложку касторки. Потім отриману масу нанесіть на голову і волосся, замотайте м'яким целофаном, а зверху укутайте теплою хусткою. Через півгодини промийте голову теплою водою з м'яким шампунем.

Маска на основі касторової олії і кефіру відмінно підходить для нормальних і жирних волосся. Завдяки своєму складу, вона нормалізує роботу сальних залоз, зміцнює коріння, робить волосся густим і блискучим.
  Маска з касторовою олією і цибульним соком

Її використовують, якщо існує проблема випадіння волосся. Змішайте цибульний сік з касторовою олією в рівних пропорціях. Зверніть увагу на те, що після цієї маски лук буде більш пекучим, тому ранок на шкірі голови бути не повинно. Якщо протримати цю маску 30-40 хвилин, то повинні зникнути проблеми з лупою, також зміцняться коріння волосся.

У цю маску можна додавати і сік алое - він допомагає при облисінні, а також настоянку календули, яка має протисвербіжну та протизапальну властивість.

Рекомендуємо вам не змішувати касторове масло з різними спиртовими настоянками. Хоча таке поєднання сприяє зміцненню волосся. Якщо все ж хочете зміцнити волосся таким чином, то уникайте великих концентрацій етилового спирту, і на одну частину спиртового розчину беріть дві частини касторової олії.

Краса вимагає уваги! Нехай ваші волосся виглядає шикарно завжди!

Комментариев нет:

Отправить комментарий