среда, 11 апреля 2012 г.

Яким видом спорту займатися вдома, щоб схуднути



Вже так влаштовані жінки. Вони постійно прагнуть до досконалості. Вони хочуть бути найкрасивішими, найбажанішими і прекрасними. Але якщо на їхньому тілі з'являються хоч пару зайвих кілограмів, вони собі цього пробачити не можу, і відразу ж вдаються до всіляких дієт. Але жодна дієта не здатна підтягти свої м'язи, зробити шкіру еластичною і пружною. Тільки спорт підтягне наше тіло і допоможе позбутися від настільки ненависних кілограмів. Тому якщо ви не займаєтеся спортом, ми закликаємо вас почати це робити. Але який вид спорту підійде саме вам? Ми допоможемо вам підібрати оптимальний для вас вид спорту, яким ви зможете займатися вдома, і худнути. Ось найпопулярніші види спорту серед жінок.

Танці

Найпростіший спосіб схуднути - це займатися танцями. Цей спорт не зажадає від вас безлічі витрат: ні форми, ні обладнання. Досить буде вашого бажання і гарного настрою. Танцям піддаються всі - і бабусі, і дітки, люди середнього віку, а й бізнесмени. І це можна зрозуміти. Адже танці були завжди в моді, і кількість людей займаються ними професійно не зменшується, так само як і любителів. Мабуть, це єдиний вид спорту, який викликає стільки задоволення і позитивних емоції. Танці - відмінний спосіб зняти напругу. Потанцювали, і виплеснув всі негативні емоції, втома, апатію, роздратованість. Активно потанцювавши годинку, ви витратите 400 калорій. Навіть якщо ви, повільно потанцювавши з партнером, в будь-якому випадку втратите 80 калорій. Не дуже спокушайтеся, що ви будите танцювати раз в тиждень і скидати жир кілограмами. Безумовно, ви будите втрачати калорії, але швидко зголоднівши, ви будите тамувати голод сухариками, бутербродами з ковбаскою і тортиками. В результаті, ви нічого не скинете, а лише наберете пару зайвих кілограм. Підводячи підсумок, можна сказати, що рідкісні танцювальні заняття, не принесуть ніякої користі.Пора зайнятися танцями всерйоз. Запишіться на танці, і займайтеся з досвідченим тренером 3 рази на тиждень, не менше, по 30 -40 хвилин. І результат не змусить вас чекати.


Біг

Самий популярний вид спорту у жінок в усьому світі. Щоб досягти максимального результату в зниженні ваги, займіться бігом. Якщо вам не підходять інші види спорту, ви сміливо для себе можете вибрати - спортивний біг. Щоденна пробіжка допоможе підкоригувати фігуру і допоможе скинути зайві кілограми. Якщо ви дійсно хочете схуднути за допомогою бігу, то врахуйте, що бігати потрібно малоінтенсивного і тривало. Ідеально для цього підходить біг підтюпцем. Рекомендується бігати не менше 3 разів на тиждень, по 25-30 хвилин, ні в якому разі ні менше, інакше результату не буде. Скільки калорій ви втратите, залежить безпосередньо від того яку трасу ви оберете, якщо ви оберете рівну трасу, то за 15 хвилин втратите близько 300 калорій. Але обравши трасу в гору, за цей же час ви втратите 480 калорій. Ще хочете бігати по вулиці? Купуйте бігову доріжку, і ви зможете вибирати той режим бігу, яка кількість скільки калорій ви витратили. Дуже корисна річ! Але одне але: ніколи не бігайте босоніж або в тапочках, купіть кросівки, але допоможуть вам уникнути травм.

Велоспорт

Давайте поговоримо про велосипеди. Вам здається це не модно? Ви помиляєтеся, в даний час велоспорт став одним з найпопулярніших видів спорту. Давайте розберемося, в чому переваги класичного велоспорту. Звичайно, велоспорт не такий ефективний, як біг, але він у багато разів перевершує катання на ковзанах і танці. Якщо ви все - таки вирішили скинути вагу за допомогою саме велосипеда, то педалі вам доведеться крутити 3 рази на тиждень, а в ідеалі, і всі 7 днів. Рулювати потрібно не менше 30-40 хвилин. Але ви повинні враховувати, те, що при довгому занятті велоспортом (два роки і більше) стегна помітно збільшаться в обсягах, відбувається те, тому що збільшуються м'язи. Якщо ви не бажаєте такого результату, то не навантажуйте ваші м'язи занадто сильно. Щоб вдома займатися, купите, вело тренажер.

Аеробіка

Ще одним ефективним способом схуднути є аеробіка. Зародився цей вид спорту в Америці. Цей спорт підходить більше для представниць прекрасної статі. Але ось в Америці цим видом спорту займаються і чоловіки. Але нас це мало хвилює. Ми, жінки, займаємося цим спортом, тому що знаємо, аеробіка підтягує шкіру, зміцнює м'язи, спалює жири. Найбільше ви худнете, коли займаєтеся у високому темпі. Щоб скинути 400 калорій, вам необхідно займатися 45 хвилин, у високому темпі. Якщо ви тільки почали займатися, не перенапружуйтеся. Займайтеся в повільному темпі, і буквально через тиждень ви помітите результат. Можна займатися цим видом спорту і вдома. Але краще хоча б відвідати 2 - 3 заняття. Зараз популярні такі види спорту як: степ-аеробіка, аквааеробіка, силова аеробіка.

Секс проти калорій

Секс - дуже приємний засіб у боротьбі із зайвими кілограмами, та й ще й домашнє. Але неповнолітнім дівчатам займатися ним не можна. Займатися цим всіма улюбленим видом спорту можна стільки, скільки вам хочеться. За один статевий акт можна спалити 250 калорій. Якщо секс триває не менше однієї години. Жінкам, які відчувають оргазм, пощастило більше ніж іншим, під час нього вони можна втратити 400 калорій. Але є одне але: ці калорії йдуть за годину, а навіть найяскравіший оргазм триває всього лише пару секунд. Можна зробити висновок: щоб скинути зайві ненависні кілограми і схуднути, сексом треба займатися частіше і довше. Якщо ж в результаті ви втратите так багато, як вам хотілося, не варто засмучуватися, ви все одно отримали від нього масу задоволення. До речі, «сексуальний спорт» покращує кровообіг, служить профілактикою від раку, лікує мігрені.Використовуйте секс в комплексі з іншим видом спорту, скидайте кілограми і отримуйте задоволення.

Плавання

Окрему увагу варто приділити плаванню. Всім відомо, що жінки віддають перевагу саме цьому виду спорту. Цей вид спорту корисний не тільки в схудненні, а й в оздоровленні всього організму. Вода допомагає розслабитися, позбавить вас від целюліту, зробить шкіру пружною і поліпшить кровообіг, до того ж прохолодна вода гартує і зміцнює імунітет. Ну і головною задачею плавання є, звичайно ж, позбавлення представниць слабкої статі від жирових відкладень. Що потрібно, що б зайнятися плаванням і скинути вагу? Все дуже просто. Потрібно ваше бажання і завзятість. Ходіть в басейн плавати не менше 3 разів на тиждень. Плаваючи 1:00, можна скинути близько 500 калорій. Плавайте якомога інтенсивніше, і скинете більше калорій. Фахівці не рекомендують перебувати у воді занадто довгий час, так цим ви збільшите навантаження на нирки. Радимо перед тренуванням, як слід розім'ятися, щоб у воді у вас не трапилося судом.

Ходьба

Якщо ви з яких - то причин не можете займатися вищепереліченими видами спорту, будь то порушення здоров'я, або ви новачок, або повернулися в спорт після тривалої перерви, то вам напевно підійде такий вид спорту, як ходьба. Просто, легко, ніяких витрат, не трудомістко, доступно практично всім. Одягніть зручне взуття - і починайте борознити простори. Якщо говорити про нього, то слід сказати що, пройшовши в середньому 1,5 кілометра, при середньому темпі, то з легкістю розпрощатися з 100 калоріями. Якщо ви новачок, то вам досить вибрати графік занять по 3 рази на тиждень і не менше 20 хвилин, без перерви. Коли ви відчуєте, що для вас це вже не достатньо, можете потроху збільшувати кілометраж і темп ходьби. Безумовно, якщо ви зможете дозволити собі, займатися ходьбою 5 разів на тиждень, в середньому по 45 хвилин, то очікуваний результат ви побачите набагато швидше.

Якщо все ж вам необхідно схуднути ще швидше, то радимо ускладнити собі завдання. Вірніше «утяжелить». Прикріпіть на спину, щиколотки, поясу і стегон, вантаж, який буде помітно вас обважнювати. Можна також для цього використовувати гантелі, взявши їх в руки. Ходьба з обваження у багато разів перевершує біг. Доказом того, те, що ви позбудетеся від 160 - 180 калорій, пройшовши всього лише 1, 5 кілометри. Погодьтеся, це не поганий результат!

Будь у формі в будь-якому віці

Щоб збільшити ефективність занять, важливо вибрати той вид спорту, який підійде саме вам. Кожному віку - свій вид спорту. Виберіть для себе оптимальний вид спорту:

20 років. У цьому віці вам не відомі болі в суглобах і спині, ви молоді, життєрадісні, енергійні і повні сил. Саме тому, враховуючи всі ці властивості, вам ідеально підійдуть такі види спорту, в яких ви будите займатися в команді. Ідеально підійдуть: баскетбол, волейбол, гамбол. Не дуже любите грати з м'ячем? Нічого страшного, спробуйте зайнятися аеробікою: корисно і легко! До того ж раз на тиждень заглядайте в спортзал, і позаймайтеся на тренажерах. Це сприяє зміцненню м'язової маси. В такому енергійному віці, вам підійдуть будь-які види спорту. Займайтеся всім і потрошку. І ви будите завжди в гарній формі.

30 років.
Звичайно, 30 років це не так багато, ви відчуваєте себе молодою, енергійною, але, незважаючи на це, процес старіння вашої шкіри і всього організму вже почався. Що ж саме відбувається в організмі? Процеси метаболізму сповільнилися, і вам вже дуже важко скинути які - то 1, 5 кілограма. І ось уже кілька тижнів ви сидите на дієті, а результату ніякого, хоча буквально недавно ви з легкістю розлучалися з зайвими кілограмами.І ось тут ви розумієте, що вся справа у віці, саме в ньому ви зайняті побудова кар'єри, сім'ї та нервові перевантаження і стреси вам забезпечені. Але є один просто і дієвий спосіб схуднути і привести свою фігуру в порядок, зняти стрес, і просто розслабитися - це заняття в тренажерному залі. В результаті ви швидко відновити м'язи в минулу форму і відточите свою фігуру в проблемних місцях. Якщо вам не подобаються залізні тренажери, то вам підійдуть жіночі види спорту: аеробіка, танці, біг.

40 років. Більшість жінок у цьому віці ведуть сидячий спосіб життя і практично не займаються ніяких видом спорту. При такому способі життя відбувається постійне перетікання м'язової маси в жирову. Звідси і беруться складки на животі. В цьому випадку жінкам варто докласти зусиль і позбудеться від жирових прошарків, зміцнити м'язи. Допоможе вам в цьому чисто жіночі види спорту: біг, ходьба, аеробіка, велосипед.Альтернативою цьому всьому може стати - йога. І найголовніше - рухатися, рухатися, і ще раз рухатися.

50 років і старше. Якщо в 40 років займатися сортом рекомендується. То в цьому віці заняття спортом просто необхідно. У цьому віці з'являються болі в суглобах, попереку, в цьому допоможуть такі види спорту, як ходьба і плавання, знімуть больові відчуття, захистять суглоби. Спробуйте заняття, які зроблять ваше тіло гнучким, і забезпечать розтяжку. На думку китайських вчених, щоб зміцнити кістки, необхідно займатися повільними вправами. Не починайте займатися спортом самостійно, підшукайте хорошого тренера, інакше ризикуєте завдати своєму здоров'ю шкоду.

Багато жінок вважають, що підтримувати себе у формі в будь-якому віці - практично не можливо. Це зовсім не так! Все набагато простіше, ніж вам здається. Всесвітніми вченими доведено, що жінкам досить рятувати, за допомогою тренувань, від 4 калорій на кілограм ваги. Таким чином, за тиждень ми повинні витратити 200 - 250 калорій. А це, погодьтеся, не так вже й складно. Будь-який вид спорту - будь то ходьба або плавання - здатне виконати цю задачу. Головне - рух. Рух - це наше життя. Менше лежите на дивані і беріться активно займатися спортом. Якщо все ж ви не поміняли своєї думки щодо спорту і лежати на дивані вам більше до душі, то навіть лежачи на дивані, зробіть ваші м'язи сильніше, вселяючи собі, що ви їх качаєте. Вчені з'ясували що імпульси, які виходять з голови, також сприяють зміцненню м'язів. Починайте займатися спортом або маслом і робіть своє тіло красивим.

Кілька фактів у відсотках: 70% жінок вважають, що заняття спортом це відмінний спосіб провести час, 50% тренуються, щоб підтягти м'язи і схуднути, 30% жінок вважають, що спорт - відмінний спосіб знайти нових друзів і зав'язати нові знайомства. Які види спорту ви оберете для занять вдома - вирішувати вам. Не сидіть, рухайтеся!

1 комментарий:

  1. Купить стильную женскую одежду недорого https://una-estrella.com/

    ОтветитьУдалить