воскресенье, 7 апреля 2013 г.

Шоколадна дієта



Дорогі Жінки. Якщо ви:

Дружите зі здоров'ям.
Володієте вольовими якостями.
Маєте величезне бажання швидко схуднути.
Відносно спокійно переносите тимчасове голодування
- У цьому випадку, можете ризикнути і спробувати на собі дію шоколадної дієти. Найважливіше, що цю дієту успішно випробували, застосовуючи на себе, такі світові зірки шоу-бізнесу та Голівуду, як Дженніфер Лопес, Ума Турман і Емма Бантон.



Шоколадна дієта

Що з себе являє шоколадна дієта? Відповідь на це питання не простий і однозначно на нього відповісти важко. Шоколадна дієта - це скоріше монодієта, яка по своїй низькій калорійності досить жорстка для організму. Основний принцип, на якому базується сама дієта, полягає в тижневому курсі (7 днів) вживання в їжу тільки одного шоколаду. Єдине різноманітність у цьому монотонному занятті, так це те, що запивати шоколад можна несолодким кави.

Особливості шоколадної дієти
Перша і найважливіша особливість шоколадної дієти полягає в тому, що з'їдає в день кількість шоколаду, обмежено лише 100 гр. продукту. Для того, що б отримати найбільший ефект, необхідно вживати в їжу тільки чорний шоколад, у якому вміст какао-бобів знаходиться на рівні 70%. (Ця інформація зазвичай вказується на обгорткового упаковці). Що б отримати більшу кількість поживних речовин, можна вибрати шоколад, в якому присутні горіхи або ізюм.

Вживати в їжу чорний шоколад, умова не настільки категоричне, однак якщо ви все ж віддали перевагу зупинитися на молочному шоколаді, ефект від всієї затії буде менш помітний. Абсолютно для такої дієти не підходить білий шоколад, через повну відсутність у ньому какао-бобів.

Друга, не менш важлива особливість в шоколадній дієті - це необхідність поділу і так, не дуже вже великий плитки шоколаду на 3-5 порцій, приблизно по 20-30 гр. за прийом.

Кава необхідно пити тільки без цукру. Єдине послаблення, так це те, що в каві можна додавати зовсім трохи молока. Так би мовити, для зміни кольору напою.

Почавши шоколадну дієту, слід віддавати собі звіт в тому, що крім шоколаду, їсти низькокалорійні овочі та фрукти теж не можна.

Звичайну питну воду можна вживати лише через 3 годин після того, як ви з'їли чергову порцію шоколаду, і запили її чорною кавою.

Воду можна пити тільки негазовану, при цьому в якості заміни, прекрасно підійде чорний або зелений чай. Кількість рідини, споживаної за день, має бути не менше 1200 мл., Причому каву в це кількість явно не входить.

У чому ж плюси шоколадної дієти?
Як один з головних плюсів шоколадної дієти, можна відзначити один і, причому найголовніший - швидкість результату. Процес схуднення відбувається буквально на ваших очах, і ви непомітно для самої себе, можете за весь дієтичний цикл скинути легко до 7 кг.;

Починаючи шоколадну дієту - ви можете їсти свій улюблений шоколад, при цьому запиваючи його, не менш улюбленим кави;

Споживаючи шоколад, ви сприяєте поліпшенню розумової діяльності, помітно підвищується концентрація уваги і стимулюється сердечнососудистая діяльність вашого організму;

Вживання шоколаду помітно підвищує підняттю тонусу організму і покращує ваш настрій;

Шоколад, за кількістю хімічних і мінеральних сполук дуже сприятливий для організму. Наприклад, флавоноїди відіграють важливу роль у запобіганні інфаркту, катехіни знищують вільні радикали в організмі, а стеаринова кислота перешкоджає збільшенню холестерину в крові організму.
Перерахувавши всі явні плюси шоколадної дієти, не варто забувати і про зворотний бік медалі.

Мінуси у такої дієти теж є.

Головні мінуси шоколадної дієти.


Як один з головних плюсів шоколадної дієти, можна відзначити один і, причому найголовніший - швидкість результату. Процес схуднення відбувається буквально на ваших очах, і ви непомітно для самої себе, можете за весь дієтичний цикл скинути легко до 7 кг.;

При наявності невеликих проблем з печінкою, жовчним міхуром, підшлунковою або ви страждаєте на цукровий діабет - така дієта суворо протипоказана вам і вашому організму! Тим більше, вже давно доведено, що всі дієтичні програми, основне завдання яких досягти ефекту схуднення, протипоказані тим пацієнтам, у яких спостерігаються проблеми з внутрішніми органами.

Сама по собі, шоколадна дієта дуже жорстка, так як співвідношення білків, жирів і вуглеводів, що надходять в організм разом з шоколадом, зовсім незбалансовано. Шоколадна дієта повністю виключає надходження у ваш організм основних вітамінів, а так само обмежена кількість мікроелементів.

Починаючи шоколадну дієту - ви повністю порушуєте основні принципи раціонального харчування, які сприяють правильному обміну речовин в організмі.

Напевно, найважливіший мінус, що стосується шоколадної дієти - це легкість, з якою можна повернути втрачені з такою працею, зайві кілограми, не дотримуючись стриманість у їжі.

Достаток шоколаду, може викликати напад мігрені (головного болю).
Перерахувавши всі «за» і «проти» шоколадної дієти, залишається одне. Тільки вам надається можливість вирішувати, чи варто піддавати свій дорогоцінний організм важких стресів, ввергаючи його в чергову дієту, або ж кращий варіант, віддати перевагу спортзалу, з його масою корисних тренажерів? Вам вирішувати!



Комментариев нет:

Отправить комментарий