воскресенье, 31 марта 2013 г.

Макіяж для підлітків



Підлітковий макіяж

Багато підлітків рано починають захоплюватися макіяжем, вони хочуть якомога більше дізнатися про стилі макіяжу, про те, як правильно нафарбуватися очі, губи і щоки своїми найулюбленішими квітами.

Правильна турбота про вашу шкіру передбачає вибір одних з найефектніших засобів та косметики для макіяжу. Мінеральна косметика - це саме краще відкриття, за допомогою якого ви будете виглядати красиво.



Найважливіше правило у підлітковому віці - це, звичайно ж, приділити достатньо часу догляду за обличчям та шкірою тіла. Головне - це підтримка натурального, природного та здорового кольору шкіри. Тільки тоді ви будете готові до надзвичайного макіяжу для підлітків.

Догляд за шкірою для підлітків
• Найважливіший і перший елемент краси - це щоденний і правильний догляд за молодою шкірою. Найкращими ліками від багатьох проблем зі шкірою стануть препарати для очищення, тонізування, зволоження і гарної якості шкіри.


А щоб шкіра була прекрасною і виглядала відмінно при нанесенні макіяжу, всі ці кошти необхідно застосовувати як мінімум два рази на день.
Найнеприємнішою і сильною загрозою для будь-якої шкіри є прищі і вугри. Тому при застосуванні всіх цих засобів макіяжу будьте завжди готові зіткнутися з цими проблемами.

Основа в макіяжі для підлітків
• Це один із найважливіших кроків при підготовці шкіри до нанесення макіяжу. Багато підлітків часто роблять одну грубу загальну помилку - вони намагаються нанести на шкіру занадто вже багато коректора і основи. Запам'ятайте, що кращий спосіб зробити все правильно - це вибрати світлий тон основи, яка буде чудово підходити до тону вашої шкіри. Але знайте, що використовувати її треба тільки в тих місцях, де корекція насправді необхідна.

Цим самим ви зможете вирівняти тон шкіри, а крім цього зможете замаскувати шрами і всі темні плями на вашому обличчі. Невелику кількість основи теж слід нанести і на шию. Ця процедура повністю вирівняє тон.

Макіяж очей в підлітковому віці
• Якщо вам є дванадцять років, то це час, коли ви вже можете включити в макіяж природні тони тіней для очей. Неймовірно будуть виглядати на очах натуральні кольори, наприклад, персиковий, рожевий або бежевий. Цими квітами ви не зможете приховати свій юний вигляд, але тим самим ви ще й підкреслите прекрасні риси вашого обличчя. Не варто обважнювати ваш вигляд обличчя товстими і недбалими шарами косметики.

• Для літнього ж макіяжу ідеально підійдуть мерехтливі тони, а ще ви можете включити бронзову пудру до макіяжу, на шию, на вилиці і на щоки. Не варто ускладнювати ефект різноманітними квітами тіней для повік.

• Нехай стиль будь-якого макіяжу буде свіжим, зокрема, якщо це образ для літнього відпочинку. Найпопулярніші кольори для юного підліткового віку - це блакитний, салатовий, рожевий, легкий фіолетовий і бежевий.

• Олівці і підводки для очей не бажано використовувати - їх наносити досить складно, тому краще буде, якщо ви залишите їх на потім. Замість них краще спробуйте прозору туш - вона дуже багата вітамінами Е і А, а ще вона прикрашає й подовжує ваші вії. З її допомогою будь погляд буде просто чарівним.

• Прозора туш відмінно забезпечує, безсумнівно, чарівний вигляд при вітряній і навіть морозній погоді, а ще відмінно доповнить ваші тіні і натуральний стиль макіяжу. Перламутрова туш зможе надовго подарувати вам чаруюче і загадковий погляд.

Губи в підлітковому макіяжі
• Прозорий блиск для губ - це найнеобхідніше засіб, який однозначно має бути в будь косметичці юної красуні. До речі, блиски можуть бути різних відтінків і навіть запахів. Поекспериментуйте з живими квітами, намагайтеся уникати темних і «дорослих» квітів. Ці блиски зіпсують ваше свіже та невимушене чарівність.

• Блиск можна використовувати і без нанесення тіней на очі, однак, рекомендуємо, якщо ви все ж хочете додати живий відтінок у ваш зовнішній вигляд. Спираючись на свої вимоги, постарайтеся вибрати для себе відповідні кошти, бажано з вітамінами та поживними мінералами. Жорстокі погодні умови, а ще й неграмотний догляд за шкірою порушать красу і природність ваших губ.


Макіяж проблемної шкіри підлітка
Як правило, для юного віку характерна жирна шкіра, яка швидко починає блищати. Це викликано гормональними перебудовами і може зруйнувати ефект від самого вишуканого макіяжу. При проблемній шкірі за 15 хвилин до нанесення макіяжу потрібно нанести маску для обличчя з білою глиною.

Маску потрібно тримати на обличчі близько 5 хвилин, потім видалити її за допомогою ватного диска, рясно змоченого тоніком. Тоді глина, затримавшись в порах, на якийсь час відверне виділення шкірного жиру, і обличчя залишиться матовим.

Якщо ж жирний блиск з'являється виключно в області Т-зони, маску з білої глини необхідно наносити тільки на неї - інакше виникає ризик пересушити інші ділянки шкіри.
Як правило, жирна шкіра поєднується з точковими запаленнями. Часто дівчата намагаються заховати їх під товстим шаром тонального крему, що виглядає, як мінімум, неприродно.

Кращим способом маскування подібних недоліків є використання консілера. Консилер наноситься точково, після чого шкіра присипається тонким шаром мінеральної пудри.

 Денний макіяж для підлітків

Макіяж для підлітків відрізняється від макіяжу дорослих жінок, тому що в цьому віці юність - найпривабливіша риса, і її обов'язково потрібно підкреслити свіжим, легким і природним макіяжем.

• Вранці першою справою помийте обличчя. Плесніть на обличчя трохи води і розітріть її або пальцями, або губкою. Так ви зволожите шкіру без зволожуючого засобу. Почекайте кілька секунд, щоб вода вбралася в шкіру, а потім промокніть обличчя рушником.

• Дістаньте засіб проти прищів. Змастіть їм тільки ті місця, де є почервоніння. І робіть це лише в тому випадку, якщо не користувалися засобом ввечері. Далі візьміть консилер і нанесіть злегка під очима. Акуратно розітріть. Так ви сховаєте темні кола під очима, і будете виглядати свіжою, а очі будуть здаватися більше.

• Вибираючи тіні для денного макіяжу, підліткам краще дотримуватися нейтральних кольорів. Вам знадобиться три ключових кольору: базовий, на віки і в куточки очі. Світлого кольору тіні, близькі до відтінку шкіри, нанесіть на все віко до брови. Тут підійдуть: персиковий, бежевий, сіро-коричневий, коричневий, пісочний або світло-рожевий кольори. Далі опуклу частину повіки від вій до складочки покрийте тінями другому відтінку і розтушуйте. Спробуйте такі кольори: золотий, коричневий, пісочний або сіро-коричневий. Останній колір самий темний і наноситься «трикутником» навколо зовнішнього куточка ока. Відповідні кольори: темно-шоколадний, кавовий, мідно-червоний.

• Покрийте верхні вії одним або двома шарами темно-коричневої або чорної туші, що подовжує. Потім, якщо хочете, нанесіть трохи туші і на нижні вії.

• Останнім кроком денного макіяжу буде гігієнічна губна помада або відтінковий бальзам для губ за вашим вибором.

Вечірній макіяж для підлітків

• Умийте обличчя і промокніть його рушником.

• Скористайтеся консилером у внутрішніх куточків очей. Якщо ви вважаєте, що потрібно, можете знову змастити проблемні місця засобом проти прищів.

• А ось тепер прийшов час додати вашим очам яскравих кольорів. Знову ж таки, вам потрібно вибрати три ключові кольори тіней для повік. Базовий нанесіть на все віко до брови.


Різниця з денним макіяжем в тому, що зараз ви ще повинні нанести ці ж тіні і під нижніми віями. Можливі кольори: сіро-коричневий, пісочний або карамельний.

Потім другим кольором покрийте повіку від верхніх вій до складочки століття, де вам особливо потрібен яскравий колір, і розтушуйте ці тіні по всьому століття. Тінями цього ж кольору проведіть лінію під нижніми віями. Вибирайте серед сірого, темно-сірого, коричневого, темно, кавового або синього кольорів. Останні тіні, знову ж таки, найтемніші, нанесіть у зовнішнього куточка ока. Спробуйте темно-синій, смарагдово-зелений, чорний або темно-коричневі кольори.

• Верхні і нижні вії покрийте тушшю. Туш чорного кольору (подовжуючу або придающую обсяг) наносите в два шари.

• Останнім кроком вечірнього макіяжу буде нейтральний бальзам для губ або помада, а зверху покрийте губи кольоровим, або прозорим блиском для губ.


1 комментарий:

  1. http://www.borispol.org.ua/publ/kvartira_i_dacha/mebel_i_dekor/kovdra_na_vsi_pori_roku/76-1-0-1089

    ОтветитьУдалить