суббота, 29 июня 2013 г.

Тенденції вуличної моди 2013


Світові бренди знаходять натхнення у вуличних look-ах, автентичних брендах вуличної моди, які поєднують у собі і класичні елементи, і новаторські рішення. Це призводить до створення нової хвилі вуличних образів, вишуканих, витончених і, при цьому, адаптованих під вуличний стиль.
Тенденції вуличної моди - чудове джерело натхнення для складання сезонного гардеробу. Образи, втілені за межами модних показів, стають не менш цікавими, ніж ті, які демонструються на подіумі. Модні блогери, редактора глянцю, та й просто звичайні люди з почуттям смаку можуть впливати на тенденції так само, як відомі дизайнери. Отже, дізнайтеся про головні тенденції вуличної моди 2013.



Ключовими темами сезону стали монохром і чорно-біла графіка.

Джинсові шорти - очевидний must-have будь-якої дівчини, яка претендує на звання модниці. Вони існують трохи більше півстоліття, але назавжди завоювали славу самого зручного і сексуального предмета гардероба. У цьому сезоні модниці комбінують їх з класичним білим верхом, надягаючи в пару до шортів білий топ або сорочку.

 Чорно-біла графіка. Саме класичне і в той же час саме контрастне поєднання колірного спектру в цьому сезоні на піку популярності. Активні чорно-білі принти та їх найнесподіваніші сполучення, агресивні смужки, незвичайні форми і помітні деталі роблять образи дуже яскравими. Популярними також є монохромні чорно-білі образи.

Zara виробляє більше 11 тисяч різних найменувань на рік, але хто пояснить, чому саме одна модель викликала такий величезний ажіотаж? Асиметрична спідниця-шорти Zara, представлена ​​в трьох кольорах (чорному, білому і червоному), вже встигла засвітитися на багатьох блогерів. Оригінальний крій і класичні кольори роблять цю спідницю практично універсальною. Модниці з усього світу представляють безліч інтерпретацій з цією спідницею, зробивши ставку на білий колір.

Напевно ви думаєте про те, що літні теплі дні налаштовують на купівлю нового купальника, а не пальто, але ви радикально помиляєтеся. У цьому сезоні пальто - це щось зовсім унікальне, особливе і дуже привабливе. Це те, про що неодмінно потрібно подумати, якщо ви хочете уславитися модною дівчиною і комфортно себе почувати в прохолодні дні. Справа в тому, що обов'язковий must have нинішнього модного сезону - це літнє пальто. Так-так, саме літнє. Воно час від часу з'являлося в колекціях відомих брендів і в колишніх весняно-літніх сезонах, але сьогодні літнє пальто стало одним з базових хітів.

Блакитна сорочка, річ практично така ж універсальна, як і біла, але, дозволяє створити більш спокійний, трохи менш офіційний і дуже свіжий образ. І не важливо, яка вона, чисто блакитна, в дрібну смужку чи клітинку, широка або жіночно-приталені - у кожному разі, це річ, яка не залежиться в гардеробі і буде в моді завжди.

Одночасно з модою на спідницю-шорти від Zara прийшла популярність спідниць-орігамі. Давнє японське мистецтво складати філігранні фігурки з тонкого паперу знайшло свою інтерпретацію у світі моди. Тепер спідниця-орігамі зайняла почесне місце в wish-листах модниць всього світу. Варто сказати, що така модель спідниці, безумовно, добре сидить на всіх - вона підкреслює стрункість худеньких дівчат, і малює силует пісочного годинника тим красуням, чиї форми відрізняються жіночною пишністю.

Ви пам'ятаєте хоч одне літо, осінь, зиму, весну, коли смужка була не в моді, що не була трендом і must-have? Смужка в гардеробі не покидає свої позиції вже кілька років поспіль. В основному смугасті речі активізуються в літній час, так як нас тягне на морську тематику, літо - це море, смужка - це морські асоціації. Смугасті речі, куплені раніше або зараз, прослужать вам дуже і дуже довго. Смужка в цьому сезоні в моді будь-яка: горизонтальна, вертикальна, дрібна, велика, чорно-біла, кольорова - вибери свою і будеш виглядати стильно.

Комментариев нет:

Отправить комментарий