суббота, 29 июня 2013 г.

Гарячий літній тренд - жовтий колір


Жовтий колір став справжнім хітом літнього сезону. Образи з використанням жовтих відтінків з'явилися більш ніж в 20-ти колекціях відомих дизайнерів. Колір сонця можна було побачити на показах Gucci, Louis Vuitton, Giambattista Valli, Akris, Oscar de la Renta, DKNY і багатьох інших.

Неймовірна популярність жовтого кольору, призводить більшість модниць до питань "Як це носити?" і "З чим поєднувати?". Жовтий - енергійний і сильний колір. Яскраво-жовта одeждa невипадково так подобалася іконі стилю Елізабет Тейлор, саме цей колір підкреслить сяючий погляд і буде чудово виглядати особливо на брюнетках. У цьому сезоні носите вбрання жовтих відтінків з аксесуарами нейтральної гами.

Жовтий колір може знайти гідне місце в гардеробі будь-якої дівчини, потрібно лише знати правильний відтінок. Для представниць цветотипа «зима» варто вибирати холодні відтінки, це може бути лимонний жовтий або шартрез. Цветотипу «літо» підійдуть ніжні відтінки, наприклад ваніль. Дівчині - «весні» варто звернути увагу на світлі, теплі, сяючі кольори, близькі до помаранчевого. Цветотип «осінь» буде виглядати органічно в речах з позолотою.
У колекціях весна-літо 2013 більшість дизайнерів не стали змішувати різні кольори в образах, використовуючи лише один жовтий. «Total yellow» можна було побачити на показах Chado Ralph Rucci, Etro, Michael Kors і Gucci. Безпрограшні дуети «жовтий + чорний» і «жовтий + білий» використовували модні будинки Louis Vuitton, Maison Rabih Kayrouz, DKNY і Christian Dior. Сполучення "жовтий + синій», «жовтий + червоний», «жовтий + помаранчевий» представили модні будинки Versus і Moschino.

За допомогою жовтого кольору можна підкреслити достоїнства і приховати недоліки фігури. Дівчатам невисокого зросту варто носити міні-сукні жовтого кольору або шорти зі світлими топами. Високі можуть дозволити собі хвилясті сукні-максі з воланами (як з колекції Gucci) або легкі сарафани (варіант від Tommy Нilfiger).
Для дівчат з фігурою типу «груша» буде ідеальним варіант colorbloking. Наприклад, топ або блузка лимонного кольору і штани темно-синього. Власницям хлоп'ячої фігури більше йдуть сукні кольору екрю з дрібним принтом або мереживними вставками - вони здатні додати відсутній обсяг. Якщо ви ще не встигли засмагнути, то вибирайте темно-жовті та гірчичні кольори. Дівчата із засмагою можуть звернути увагу на золотий, неоновий і бурштиновий.

Комментариев нет:

Отправить комментарий