суббота, 22 июня 2013 г.

Як прибрати живіт, вправи на 10 хвилин


Живіт - одна з найбільш неподатливих частин жіночого тіла. Які вправи ми тільки не робимо, щоб позбутися «черевця», навіть невеликого. Після пологів це особливо актуально. І не тільки актуально, але і можливо.
Як прибрати живіт, вправи на 10 хвилин
Перш за все, навчитеся отримувати задоволення від того, що саме ви робите. На початку буде не так просто, а що в нашому житті буває легко? Але для досягнення результату можна і постаратися.

10 хвилин - це ж так мало - одна телефонна розмова або перегляд блоку реклами. Приділіть час тільки собі, вибирайте потрібний момент і вперед!



Ми пропонуємо вам курс вправ з понеділка по п'ятницю, у вихідні ви можете перемішати кілька уроків, які виконували протягом тижня.

Додамо до ваших щоденним вправам кілька простих правил:

Тримайте завжди спину прямо. Зробіть зусилля, щоб ваш животик був завжди підтягнутим.
Ретельно пережовуйте їжу під час їжі.
Випивайте в день не менше 1,5 літрів рідини.
Вдихайте і видихайте. Вдихи і видихи повинні бути тривалими і глибокими, це допоможе вам витримати будь-який стрес і зняти нервову напругу протягом дня.
Як прибрати живіт, вправи на 10 хвилин
1. Прийміть положення «лежачи». Підборіддя притисніть до грудей. Ноги зігніть в колінах таким чином, щоб п'яти були якомога далі від сідниць. Кінчиками лівої руки спробуйте дотягнутися до п'яти лівої ноги. Те ж саме повторіть правою рукою (тягнутися до правої ноги). Долоні повинні бути звернені вгору. Повторіть вправу мінімум 6 разів для кожної руки.

Правильно дихаємо:
Робіть видих в той момент, коли рука стосується п'яти.

2. У положенні «лежачи» підніміть ноги, трохи зігнуті в колінах. Схрестіть стопи. Нахиляйте ноги в сторону обличчя по черзі в трьох напрямках: вправо, в центр і вліво. Поперек повинна бути притиснута до підлоги. Руки розкинуті в сторони долонями вниз. Голова в спокійному положенні на підлозі. Повторіть вправу мінімум 9 разів для кожного напрямку.

Правильно дихаємо:
Робіть видих у момент зближення корпусу з ногами.
Як прибрати живіт, вправи на 10 хвилин
3. У положенні «лежачи» заведіть руки за голову і схрестіть пальці. Зігнувши руки в ліктях, постарайтеся не піднімати їх вгору, а утримувати паралельно підлозі. Праву ногу зігніть в коліні. Ліву підійміть вертикально, не згинаючи. Підніміть максимально можливо корпус вгору, не відриваючи поперек від підлоги. У цьому положенні постарайтеся максимально наблизити пряму ногу до обличчя, потім поверніть її у вихідне положення. Повторіть мінімум по 12 разів для кожної ноги (для людей з гарною фізичною підготовкою від 20 повторів).

Правильно дихаємо:
Робіть видих у момент наближення ноги до лиця.

4. Прийміть положення «лежачи». Розслабте шию за допомогою кількох обертальних рухів. Прямі ноги підніміть вгору. Руки розкиньте «хрестом» долонями вниз. Ногами здійснюйте невеликі кругові рухи таким чином: одна нога максимально напружена, випрямлена і знаходиться в стабільному нерухомому стані. Поперек повинна бути щільно притиснута до підлоги, сідниці трохи підняті. Інша нога описує невеликі кругові рухи навколо першої (руху вперед і назад). Повторіть мінімум 12 рухів для кожної ноги (по 6 вперед і 6 назад). Ця вправа, розроблене спеціально для м'язів живота - просто чудово! Ефект досягається дуже швидко. Переважно виконувати його після попереднього розігріву м'язів за допомогою вправ, спрямованих на зміцнення м'язів черевного преса.

Комментариев нет:

Отправить комментарий