суббота, 22 июня 2013 г.

Боремося з целюлітом


Сьогодні салони краси та клініки естетичної медицини пропонують безліч способів лікування целюліту. Розглянемо деякі з них.
Мезотерапія

Суть методу полягає в тому, що в «проблемні» місця вколюють мікродози препаратів, які покликані повернути «перероджені» целюлітні клітини до нормальному обміну речовин і прискорити розщеплення жиру.



Але, увага! Не варто боротися з целюлітом під час вагітності, у критичні дні і в післяопераційний період. Якщо вже дуже хочеться зайнятися своєю красою, почекайте вдалий момент і порадьтеся з лікарем.

Інші засоби боротьби з целюлітом - обгортання, грязьові аплікації - дають ефект витіснення рідини з глибоких шарів шкіри, покращують кровообіг і стимулюють обмін речовин.

Одне з головних засобів викорінення апельсинової кірки на сідницях і стегнах - масаж. Природно, антицелюлітний. Втім, масаж завжди вважався одним з найбільш простих і ефективних способів розбуркати ледачий жир і змусити його задуматися, а чи потрібен він тут. Після масажу покращиться стан шкіри і підшкірно-жирової клітковини, а при регулярності процедур і належному психологічному настрої позитивні зміни будуть помітні вже через 2-3 тижні.

Якщо ви переконані в тому, що без маніпуляцій вам не обійтися, і категорично лінуйтеся займатися бігом або плаванням, то можете зайнятися ліпостімуляціей. Цей термін означає всього лише штучне роздратування м'язів слабкими електричними розрядами.

Сьогодні в різного роду телемагазинах і каталогах вашій увазі пропонується величезна кількість блискучих хромом і сяючих полірованим пластиком приладів, покликаних «подарувати гарну фігуру без проблем і зайвих зусиль».

Принцип роботи міостимуляторів заснований на впливі на м'яз електричних імпульсів, які змушують її скорочуватися. Як стверджують фахівці центрів і салонів краси, використовувати побутові електростимулятори має сенс тільки людям з початковою стадією целюліту, якщо жировий шар ще не надто товстий, а м'язи достатньо здорові. Що ж, виходить, що миостимуляция допомагає підтримувати фігуру тільки молодим і струнким ...

Мануальний (ручний) масаж має приблизно такий же здатністю «руйнувати жирові відкладення», як і електростимулятори. За допомогою масажу можна підвищити їх тонус, активізувати загальний обмін речовин.

Масаж може бути як мануальний, так і апаратний. Багато хто віддає перевагу спілкування з масажистом: до приємним відчуттям від розминання спини додається в деякому роді психотерапевтичний сеанс. Крім того, масаж - це ще й можливість виговоритися, розповісти про свої проблеми зовсім сторонній, незацікавленому людині, поділитися з ним своїми страхами і сумнівами. А це, погодьтеся, теж «зайві накопичення».

Останнім часом з'явилися різні види апаратного масажу. Один з різновидів масажу - вакуумна терапія. За допомогою різних приладів, що створюють негативний тиск, можна підсилити мікроциркуляцію крові та лімфи в глибоких шарах підшкірної клітковини. У результаті поліпшуються обмін речовин і живлення тканин, стимулюється розщеплення жирів, прискорюється регенерація клітин і тканин. Крім того, вважається, що вакуумний масаж сприяє активному зростанню кількості волокон колагену, в результаті чого шкіра стає пружною і еластичною.

Всі фізіотерапевтичні процедури укупі з косметичними засобами досить ефективно борються з можливим утворенням розтяжок і складок.

1 комментарий:

  1. а мне помог спорт+питание+массажи с кремами) результат не заставил себя ждать) кстати советую заглянуть на сайт Технопортал - там очень классные цены на косметику, крема хорошие по выгодной цене))

    ОтветитьУдалить