четверг, 10 мая 2012 г.

Як перцевий пластир може допомогти позбавитися від целюліту


Целюліт. Одне тільки це слово спонукає прекрасну половину людства сідати на дієти і пориватися до занять фітнесу набагато сильніше, ніж пишномовні переконання про здоровий спосіб життя і красивих формах.

Підшкірні жирові відкладення, спровоковані порушеним обміном речовин, не залишаються непоміченими. Саме тому сучасна наука пропонує все нові і нові способи позбавлення від целюліту.

Лікувальне голодування і дієти, спеціальний масаж і заняття спортом, косметичні процедури в салоні і вдома - що тільки не затребуване нашими жінками. Зрозуміло, що одним способом не обмежується практично ніхто. І це правильно, адже комплексний підхід завжди дає найкращий результат.

Властивості перцевого пластиру від целюліту


Використовується в базовій терапії проти целюліту, перцевий пластир розщеплює жирові клітини, поліпшуючи місцевий кровообіг. Чому так відбувається?

Тому що поверхня перцевого пластиру містить в собі так звані «антицелюлітні речовини» - кофеїн і частки червоного перцю, а також рослинні компоненти.

Стикаючись шкірою, червоний перець і кофеїн розігрівають шкіру, проникаючи в більш глибокі шари, а рослинні масла пом'якшують і захищають шкірний покрив від дрібних ушкоджень. Перцевий пластир особливо ефективний на початкових стадіях целюліту, в такому разі результат видно вже через тиждень щоденного використання.

При більш запущених формах терапія не може обмежуватися пластиром, і повинна включати розумну фізичне навантаження і спеціальну дієту, розроблену спільно з фахівцем.

Враховуючи алергенність компонентів перцевого пластиру, він не може бути універсальним засобом, відповідним всім і кожному. І тому при підвищеній чутливості до будь-якого з компонентів пластиру, а також наявності ознак алергічної реакції, його застосування припиняють.
 Перцевим пластир від целюліту - застосування

Як вже було сказано, на початковому етапі целюліту допомагає вже перших 7 процедур. Для очевидного результату достатньо буде 10-тиденного курсу щоденного використання пластиру.

Перцевий пластир набувають в аптеці, і уважно читають інструкцію із застосування перед використанням. Необхідність цього пояснюється тим, що, незважаючи на загальні технології, особливості кожного пластиру можуть відрізнятися в залежності від виробника.

Згідно ж загальними правилами, пластир наносять на розпарену шкіру після ванни від целюліту чи душа. Бажано це робити перед сном, щоб шкіра встигла відпочити і відновитися. Пластир наклеюють на суху, уражену целюлітом, шкіру і витримують 15-20 хвилин. На завершення процедури на шкіру наносять зволожуючий крем.

При запущених формах целюліту терапію пластиру в обов'язковому порядку поєднують з іншими методами боротьби.

Комментариев нет:

Отправить комментарий