суббота, 14 июля 2012 г.

Модний і красивий дизайн нігтів 2012 року


Якщо Ви стоїте перед вибором: який дизайн нігтів зробити до важливого заходу, щоб це було цікаво, ефектно, привабливо і модно, то пропоную Вашій увазі невеликий огляд дуже, на мій погляд, симпатичних і оригінальних ідей для нігтьового дизайну, який дотримується популярні тенденції 2012 року.

Ми пам'ятаємо, що в сезоні 2012 року всі за природність і в квітах і в формах нігтів, тому тут віддається перевагу округлим нігтиками, не сильно довгим. Однак це не означає, що Ви не можете відходити від цих стереотипів: можна проявити свою індивідуальність в тому, що Вам дійсно підходить.

Французький манікюр - класика, завжди популярна, підходить до всього і головне, немає кінця ідеям за участю френча, адже на його тлі можна зобразити величезна кількість різних цікавих речей, які легко підібрати за кольором. Саму посмішку також можна виділити не класичним білим, а, наприклад, золотим або синім.



Нащадком французького манікюру, так раптово недавно увірвалися в світ манікюру і відразу ж завоював лідерські позиції, які впевнено тримає і по цей час, є місячний манікюр. З'явившись з таким дизайном, все обов'язково помітять і Ваші красиві нігтики і данина моді.

Дуже популярним є також останнім часом ефект кракеллюри на нігтях, який дуже просто самому зробити маючи всього два лаку, правда один з них повинен бути спеціалізованим - кракле.

Якщо ж Ви не хочете ухитрятися малюнками і любите просто покрити ногтікі лаком, то рекомендую звернути свою увагу на матові кольори лаку, а з відтінків вибрати синій або персиковий, саме вони диктують тенденції моди в цьому році.

Серед дизайнів нігтів в 2012 році популярні такі ефекти, як леопардові ногтікі, фотодизайн зі знаменитостями, ефектні та яскраві райдужні переходи при зміні кольорів, кружечки і полосочки в геометричних орнаментах, блискітки ... При виборі дизайну головне не забувайте про гармонійність і його доречності. Удачи!

Комментариев нет:

Отправить комментарий