понедельник, 16 июля 2012 г.

Воскова епіляція глибокого бікіні



Епіляція області бікіні - це видалення лише тих волосків, які визирають з-під купальника. Однак такий «неповноцінний» вид епіляції вже не влаштовує сучасних жінок. У моді - абсолютна гладкість шкіри в області інтимних місць, що прийняти називати епіляцією глибокого бікіні.

Епіляція глибокого бікіні - дуже делікатне питання. Щоб прибрати волоски в самому чутливому ділянці шкіри, тим більше зі слизової, краще звернутися до професійного майстру в салон, де вам запропонують найсучасніші методи видалення волосся - лазерна епіляція, фотоепіляція, електроепіляція, біоепіляція воском та ін Сучасні апарати дозволяють провести процедуру епіляції практично безболісно, домогтися ідеально гладкої шкіри без чорних крапок, і зберегти результат до декількох місяців.


Глибока епіляція бікіні будинку

Далеко не всі жінки здатні довірити настільки делікатну процедуру стороннім. В такому випадку доведеться вчитися робити глибоку епіляцію в домашніх умовах. Засіб для цього - гарячий віск. Завдяки температурі він пом'якшує больові відчуття, розкриває пори шкіри, в результаті волосся видаляється легше.

Воскова епіляція глибокого бікіні робиться наступним чином:

1. Довжина волосків при інтимної епіляції воском повинна бути не менше 0,5 мм, щоб домогтися бажаного результату. Епіліруемие ділянку шкіри вимити з милом і витерти насухо. Не зайвим буде зробити делікатний пілінг шкіри за допомогою скрабу.

2. Розігрійте віск згідно інструкції до температури 38-40 градусів. Перевірте, щоб не було гаряче!

3. За допомогою шпателя нанесіть віск на шкіру невеликими смужками.

4. Накладіть зверху спеціальні шматочки тканини або паперу і через пару хвилин, коли віск остигне, різко відірвіть їх проти росту волосся.

5. Нанесіть на шкіру засіб для уповільнення росту волосся. Це заспокоїть шкіру і запобіжить вростання волосся.
Як знеболити епіляцію глибокого бікіні

Не секрет, що епіліровать зону глибокого бікіні буває болісно боляче. Можна скористатися знеболюючим засобом, таким як лідокаїн або мазь «Елма». Обробіть ними шкіру за 0,5 - 1:00 до епіляції бікіні воском.

Вважається, що у вечірній час больові відчуття виявляються більш інтенсивно, так що бажано провести процедуру в першій половині дня.

Жіночі хитрощі: відмічено, що біль відчувається гостріше під час овуляції, а також за 3 дні до менструації і перші 2 дні циклу.

Комментариев нет:

Отправить комментарий