воскресенье, 22 июля 2012 г.

Макіяж для зелених очей


Зелені очі - гордість їх власниць і заздрість тих, кому вони не дісталися. Ця стаття призначена для тих, кому природа зробила подарунок і нагородила «котячими» очима. За допомогою правильно підібраного макіяжу, гідності зелених очей можна збільшити у сто крат, створивши незабутній привабливий образ.
  Які кольори використовувати?

Якщо у вас зелені очі, зверніть увагу на рожеві і ніжно помаранчеві кольори тіней. Саме ці кольорові гами дозволяють створити сильний контраст і вигідно підкреслити зелений колір ваших очей. Не бійтеся експериментувати. Наприклад, фіолетовий колір може допомогти створити яскравий і незабутній образ. Він здатний підкреслити жовтизну, притаманну в жовто-зелених очах, що в результаті виглядає просто карколомно.



Якщо ж ви любите контрасти, то пам'ятайте, що темні (чорні, чорно-коричневі, бронзові, темно-лілові) відтінки вам не заборонені. Особливо потрібно звернути увагу на коричневий і його відтінки. У поєднанні із зеленим кольором очей коричневий створює відмінний ансамбль, вигідно підкреслює красу і особливість ваших очей.

Природно, вибір тіней повинен залежати не тільки від ваших індивідуальних смаків. Думаючи про макіяж, враховуйте час доби, фасон і колір одягу, який на вас буде надіта, місце, в якому ви будете перебувати. Погодьтеся, похід в поліклініку з дитиною, ділова зустріч і новорічна вечірка вимагають зовсім різних колірних рішень.
  Зелений зеленому - ворожнеча!

Ви повинні пам'ятати, що всі поради по тому, яким повинен бути макіяж, необхідно розглядати ще з урахуванням того, що зелені очі однієї жінки можуть істотно відрізнятися від зелених очей іншої жінки. Природа створює настільки багату кольорову палітру, що можна зустріти різноманітні варіації зеленого. Отже, очі можуть бути яскраво-зеленого або, як кажуть, трав'янистої, кольору. А можуть бути «котячими» - жовто-зеленими. Темно-нефритові, насичено-зелені, синювато-зелені, каре-зелені, сіро-зелені - це далеко не повний список. Для кожного з цих відтінків існують свої правила виконання макіяжу, який дозволить підкреслити красу ваших очей.
  Чого робити не варто?

Хоча для красунь-зеленоглазок доступна велика кількість квітів тіней, все ж таки є деякі, які не варто використовувати. У першу чергу, це стосується синіх і, особливо, блакитних відтінків. Візажисти стверджують, що такі тіні невигідно представляють зелені очі. Правда, при певних умовах можна спробувати і таку кольорову гаму. Але дуже важливо враховувати й інші фактори.

Більш того, жінкам з зеленими очима не радимо використовувати чорну підводку або олівець. Краще для цих цілей використовувати чорно-сірі (але не сріблясті!) Або насичені коричневі кольори. Непогано буде виглядати білий або золотистий колір. Це дозволить візуально збільшити очі.Ще раз повторимо, що сріблястий колір (це стосується не тільки підводки, а й тіней), у випадку з зеленими очима, неприпустимий.

Використовуючи відтінки зеленого кольору, будьте уважні. Ніколи не підбирайте тіні тон в тон до кольору очей. В результаті все зіллється в одне зелене пляма, і нічого хорошого від такого макіяжу ви не отримаєте.
  Декілька порад

Якщо ви робите денний макіяж для зелених очей, можете скористатися цією порадою. Для початку нанесіть світлу або перламутрову основу на всю повіку, а зверху нанесіть сіро-коричневі або персикові тіні. Розтушуйте. Крім того, щоб створити не сильно помітний, але й не "блідий" макіяж, можна використовувати сірий і бузковий кольори.

Якщо ж вам потрібен вечірній макіяж, зробіть наступне. Нанесіть тіні від лінії росту вій до середини століття. Добре розтушуйте кордону макіяжу. Перехід від одного кольору до іншого повинен бути непомітним. Тіні слід наносити, рухаючись від внутрішнього куточка ока до зовнішнього. Нафарбуйте вії.

Можливо, вам потрібно створити багатобарвної макіяж. Для цього виберіть тіні контрастних по відношенню до очей кольорів. Це може бути коричневий і його відтінки. Виконайте макіяж верхньої повіки, ретельно розтушовувавши, щоб кордони переходу були непомітними. По лінії зростання нижніх вій проведіть лінію зеленими тінями.

Пам'ятайте, що для макіяжу зелених очей вам слід уникати чітких контурів, а олівець для брів потрібно підбирати якомога ближче до їх природному тону. Вії фарбуйте, як мінімум, в два тони. Таке обрамлення дуже вдало підкреслить красу ваших очей. Нерідко у випадку з зеленими очима використовують коричневу туш.

Комментариев нет:

Отправить комментарий