среда, 4 июля 2012 г.

Чи можна качати прес кожен день жінкам


Багато жінок знають, що за наявності хорошого преса, пологи проходять набагато легше, але рідко хто допускає думку, що прес слід качати задовго до планованої вагітності, для того щоб підтягти м'язи живота і зміцнити їх. І лише з настанням вагітності, багато жінок намагаються поліпшити своє здоров'я, вдаючись до різних вправ.
Чи можна качати прес під час вагітності? Це залежить від стану кожної окремо взятої жінки, тому на це питання зможуть лише відповісти тренер для вагітних і лікар. Як правило, тим жінкам, які до вагітності регулярно приділяли час спортивних занять, дозволяється качати прес, але в незначних кількостях і певних позиціях (качати нижній прес вагітним жінкам в лежачому положенні категорично забороняється).
Правильні пози для прокачування преса вагітна жінка може уточнити у тренера, в разі, якщо їй дозволено виконувати даного виду вправи. Але абсолютно точно, щодня проводити подібні заняття не слід.



Чи можна качати прес кожен день жінкам, які нещодавно народили? Це питання також хвилює молодих мам. І це не дивно, оскільки саме після вагітності бажання відновити власне тіло загострюється як ніколи. І багато хто не задумуючись про шкоду, якої можуть завдати власному здоров `ю, приступають до занять мало не в перший місяць після пологів. Природно, що завдяки фізичним навантаженням можна певною мірою відновити своє тіло, але краще не поспішати з цим і бігти похапцем записуватися на фітнес-тренування.

Лікарі категорично забороняють в перший період після пологів качати прес і здійснювати пробіжки (протягом 2-3 місяців), але Ви можете прогулюватися з коляскою, завдяки чому підтягнете м'язи стегон і ніг, а пресом можна зайнятися через необхідний час. Знову таки, у кожній індивідуальній ситуації справи з фізичними вправами йдуть по-різному, тому перш ніж приступити до будь-яких дій, пов'язаними з фіз. навантаженнями, проконсультуйтеся з лікарем.
З особливою увагою до хитання преса, повинні ставитися дівчини під час місячних. Чи може слабка половина людства в «критичні» дні піддаватися даного виду навантажень? У подібній ситуації головним визначником є ​​самопочуття. Для одних «жіночі дні» це жахливий період, супроводжуваний болями і різного роду незручностями, для інших - місячні не стануть перешкодою у виконанні різного роду навантажень. Тому прислухайтеся до свого організму і робіть висновок, чи варто щодня качати прес під час місячних, або краще відкласти цю процедуру до поліпшення самопочуття.

Комментариев нет:

Отправить комментарий