четверг, 18 октября 2012 г.

Як правильно сушити волосся: феном або на повітрі


Насправді це ваш особистий вибір. Єдиних для всіх порад по догляду за волоссям не існує. У деяких жінок недостатньо часу для укладання волосся, тому вони моделюють зачіску за допомогою фена. Інші ж переконані, що сушка феном псує волосся і електроенергія витрачається даремно, вони воліють сушити волосся на повітрі. А як правильно сушити волосся: феном або природним способом? При найближчому розгляді обидва способи сушіння волосся виявляються цілком прийнятними, вони мають як переваги, так і недоліки і можуть бути вірним або невірним вибором, в залежності від умов. Далі ви побачите, що це значить.

Сушка волосся на повітрі

Її вважають за краще, як правило, жінки з короткими або кучерявими волоссям. Деякі воліють природну сушку і при довгому волоссі, щоб гаряче повітря з фену не травмував волосся. Так вони менше пошкоджуються, ніж волосся, що піддаються температурним стресу при сушінні. Вирішивши сушити волосся на повітрі, важливо враховувати, що мокрі вони слабкіше.

    Не тріть волосся рушником, щоб прискорити їх висихання. Від тертя волосся стануть крихкими і, врешті-решт, почнуть обламуватися.Замість цього вам слід просто промокнути волосся, злегка притискаючи рушник.
    Крім цього, не смикайте і не теребите волосся, поки вони мокрі. Коли вода стече і трохи випарується з волосся, обережно збийте їх пальцями.

Як правильно сушити волосся феном

Швидке висушування волосся є самим зручним способом в динамічно розвивається життя більшості людей. Тому багато людей вважають за краще користуватися феном. Обдування повітрям збільшує об'єм волосся. Але швидке висушування волосся, хоча і зручно, але небезпечно, особливо якщо ним зловживати. Воно може зробити волосся надзвичайно ламкими. Якщо ви вибираєте швидку сушку, необхідно знати, як правильно сушити волосся феном, щоб їм не нашкодити.

    Перед початком сушіння позбудьтеся зайвої вологи, добре промокнувши волосся рушником.
    Не наближайте фен впритул до голови, відстань від фена до волосся повинне бути не менш 15-20 см.
    Постійно переміщайте фен навколо голови.
    Щоб захистити зовнішні пасма волосся від пересушування, нахиліть голову вниз і просушіть внутрішні пасма.
    Намагайтеся не просушувати волосся феном до кінця, залишайте їх злегка вологими.

Вибираючи спосіб сушіння волосся, найбільш підходящий для вашого способу життя, завжди пам'ятайте, що волосся дуже крихкі. Незалежно від способу сушіння, звертайтеся з волоссям дбайливо, не травмуйте їх різкими рухами або занадто гарячим повітрям.


Комментариев нет:

Отправить комментарий