четверг, 4 октября 2012 г.

Ефірні олії для збільшення грудей


З давніх пір ефірні олії застосовуються для задоволення різних потреб людини, і такі напрями їх використання, як ефірні олії для збільшення грудей - далеко не єдиний спосіб. Ще більше тисячі років тому ефірні олії були отримані вперше в арабських країнах.

Ефірні олії природного походження, які виділяються з рослин, широко застосовуються в ароматерапії і медицині. Терапевтичний ефект ефірних масел відбувається за рахунок того, що вони легко проникають в шкіру за допомогою своєї високої проникаючої здатності і летючості.


Ефірні олії для збільшення грудей


При використанні ефірних олій для збільшення грудей, ефект досягається завдяки поліпшенню кровообігу в організмі, трофіки, приведенню в тонус м'язів, невеликим дратівливим діям. Ефірні олії для збільшення грудей, як правило, застосовуються разом з іншими способами впливу на груди. Найчастіше це бувають компреси, масажі і вправи для збільшення грудей.

У чистому вигляді ефірні олії, або суміш масел, не застосовується, оскільки через високу концентрацію воно може викликати подразнення шкіри, а іноді навіть опіки. Ефірні олії необхідно змішувати з маслом-основою, в ролі якої можуть виступати мигдальне або вазелінове масло, і крему, інші жирні речовини.
Суміш ефірних олій для збільшення грудей

    25 мл олії виноградної кісточки;
    12 крапель олії іланг-ілангу;
    11 крапель олії герані;
    5мл масла вечірньої примули;
    1 крапля олії пачулі;
    1 крапля олії шавлії мускатного.

З отриманої суміші треба взяти 10 крапель і змішати її з 30 мл олії-основи - мигдалевого масла. Отриманою сумішшю користуватися в якості растирки після сеансу гідромасажу і для проведення масажу грудей.

Комментариев нет:

Отправить комментарий