воскресенье, 21 октября 2012 г.

Як підтягнути шкіру після схуднення


Як підтягнути шкіру після схуднення - питання, яке цікавить багатьох перемогли надмірна вага. Нарешті прийнято рішення позбавитися від ненависних зайвих кілограмів. Чудове рішення! Тільки втілювати його в життя потрібно правильно, щоб у підсумку замість втрачених кілограмів не отримати в'ялу і обвислі шкіру і не питати: "Як підтягнути шкіру після схуднення?". Це може трапитися через втрату нею еластичності, тобто здатності скорочуватися і розтягуватися. Найбільше страждають в'ялістю зони живота, грудей, сідниць, внутрішньої частини стегон і, звичайно ж, руки. Для збереження підтягнутості шкіри потрібно пам'ятати деякі правила.

По-перше, щоб підтягти шкіру після схуднення, потрібно спочатку худнути повільно. Бажання швидко схуднути може обернутися неприємностями, адже поява зайвих кілограмів відбувалося поступово, отже, шкіра теж розтягувалася поступово. Щоб вона також поступово скорочувалася в ході схуднення, потрібно скидати зайву вагу повільно, менше 3 кілограмів на місяць.

По-друге, щоб підтягти шкіру після схуднення, ніякого дієтичного харчування. Тільки збалансований раціон: овочі і фрукти, м'ясо і риба, невелика кількість шкідливих вуглеводів. В меню повинне бути все, але в невеликих кількостях. Не варто худнути на 7-10 кілограмів за місяць.Будь-яка дієта призводить до втрати організмом води, що й обумовлює швидку втрату ваги, а потім вимагає екстрено підтягти шкіру після схуднення. Голодування стає причиною втрати м'язової маси, в той час як жировий прошарок практично не зменшується, тому при припиненні дієти втрачені кілограми так швидко повертаються назад.

По-третє, щоб якісно підтягнути шкіру після схуднення, потрібно пити більше води. За допомогою води з організму виводяться шлаки, а також підтримується водний баланс шкіри, а значить, і її еластичність.

По-четверте, щоб ідеально підтягти шкіру після схуднення, потрібно приймати контрастний душ. Беручи звичайний душ, потрібно влаштовувати проблемним місцям масаж жорсткою натуральної мочалкою (люфа, сизаль), і тільки потім переходити до контрастним обливань.Крім загального ефекту бадьорості, контрастний душ допомагає тонізувати і підтягти шкіру після схуднення, а також очищати і освіжати весь організм, поліпшувати кровообіг. Кілька хвилин постоявши під гарячим душем, потім потрібно на 30-60 секунд стати під максимально холодну воду, бажано, звичайно, під крижану. Для кращого ефекту варто повторити два-три рази.

По-п'яте, щоб підтягти шкіру після схуднення, потрібно користуватися скрабом для тіла один-два рази щотижня. Пілінг видаляє з поверхні шкіри старі і відмерлі клітини, всілякі забруднення, поліпшує кровообіг шкіри, тому вона стає гладкою і ніжною, і навіть трохи сяючою.

По-шосте, з метою підтягнути шкіру після схуднення варто пройти курс масажу. Він може бути салонним або домашнім, залежно від фінансових можливостей. Одним з найдієвіших видів масажу для шкіри живота є щипковий масаж - один з найефективніших способів зменшити обсяги і позбавитися від непотрібних сантиметрів; він допомагає підтягти шкіру після схуднення. Робиться він лежачи на спині.Пощипувати рухами розслаблена шкіра живота злегка підводиться. Рухатися слід за годинниковою стрілкою, продовжуючи пощипувати шкіру і з кожним разом щипати сильніше, щоб закінчити процедуру зі злегка почервонілою шкірою. Завершує масаж кругове втирання зволожують і підтягують крему за годинниковою стрілкою.

По-сьоме, щоб подтянуцть шкіру після схуднення, слід обов'язково застосовувати спеціальні підтягаючі крему для тіла. Їхнє завдання - швидко відновити шкіру живота, грудей, стегон, талії і передпліч. Застосовуючи такий крем, можна розраховувати на розгладження шкіри, стимулювання оновлення епітелію, його пом'якшення і знищення розтяжок, тонізування шкіри і поліпшення її тонусу.

По-восьме, з метою підтягнути шкіру після схуднення потрібно займатися спортом, тому що він є прекрасним засобом не тільки для схуднення, але і для підняття настрою на цілий день. При цьому вид спорту особливого значення не має. Це можуть бути заняття з плавання, аеробіки, бігу для схуднення або бодібілдінгу. Головне - отримувати позитивні емоції. А якщо вдасться ще й правильно підібрати комплекс фізичних вправ, то можна буде підтягнути і привести в порядок фігуру, розвинути мускулатуру, зміцнити прес, побороти целюліт і в загальному оздоровити організм. Тільки заняття спортом повинні бути систематичними, а не тимчасовими, тоді досягнутий результат (підтягнути шкіру після схуднення) закріпиться надовго.



1 комментарий: