воскресенье, 28 октября 2012 г.

Зморшки навколо очей: як позбутися


Зморшки навколо очей ... Наш кошмар. Просто, в один прекрасний день, дивлячись у дзеркало, ви помічаєте, що на обличчі з'явилися зморшки. Як позбутися від них або хоча б згладити шкіру? Легко. Не потрібно відразу ж тягнуться до ботоксу або дермобразії. Спробуйте спочатку народні засоби.


Дуже дієвий засіб від зморшок!

Хочемо поділитися з вами чудовою ідеєю щодо збереження шкіри та боротьбі зі зморшками.

Змішуємо інгредієнти:

    50% дитячого масла (краще всього на основі оливок або розмарину)
    25% касторової олії
    10% масла примули вечірньої
    10% вітаміну E
    2,5% вітаміну D
    2,5% вітаміну С

Додаємо кілька крапель цієї суміші в ваш крем для обличчя (Soraya, Nivea і т.д.), який сам по собі реально не діє на зморшки. Користуємося таким кремом більше 4 днів по кілька разів на день, через кожні кілька годин. Ефект буде чітко помітний вже через 4 дні.


Оливкова олія

Може бути важко в це повірити, але один з кращих способів запобігання старіння шкіри-пити два рази в день чверть склянки хорошого оливкової олії. Протягом декількох тижнів, шкіра повинна розгладитися і стати сяючою.


Кокосове масло

Відмінно допомагає також кокосова олія. Двох або трьох столових ложок в день достатньо, щоб добре тонізувати шкіру і освітлити її. Таке лікування також допоможе укріпити волосся і нігті.

Натуральний йогурт

Видаляти зморшки навколо очей добре також за допомогою натурального йогурту. Наносьте його на шкіру щодня перед сном і почекайте, поки він повністю не вбереться. Видаліть залишки дуже ніжними, круговими рухами. Змийте теплою водою.

Темний шоколад

Позбавлятися від зморшок можливо завдяки ... темному шоколаду. Так, так, це не жарт. Він містить флавоноїди, які покращують кровотік і захищають шкіру від шкідливого впливу ультрафіолетових променів. Хто б міг подумати, що солодощі дозволяють омолоджуватися?

Яблучний оцет

Змішайте столову ложку яблучного оцту з половиною склянки морквяного соку, потім змочіть ватяний тампон і протирайте зморшки навколо очей або використовуйте як тонік для обличчя. Дрібні зморшки навколо очей повинні розгладитися.

Вправи для обличчя та масаж


Темні окуляри
Обов'язково одягайте їх в сонячні дні. Темні окуляри захищають наші очі від сонячних променів, ви менше Жмури, тим самим уникаючи гусячих лапок.

Лимон

Має відбілюючий ефект, очищає пори. Володіє властивістю розгладження зморшок. Склад включає в себе трохи оливкової олії і пари-трійки крапель лимонного соку. Нанесіть на потрібну область і витріть надлишки через десять хвилин.

Картопля

Картопля є на кухні в кожної господині. Натріть трохи сирого картфеля на тертці і додайте в суміш вершки. Нанесіть на область під очима, змийте через хвилин п'ятнадцять.

Медова маска

Зволожує шкіру і розгладжує її. Маску приготуйте з однієї столової ложки меду, розчинивши його в трьох столових ложках води і змішайте це з сиром, щоб вийшла густа паста. Нанесіть на зморшки на 15-20 хвилин, змийте теплою водою.


Комментариев нет:

Отправить комментарий