понедельник, 4 февраля 2013 г.

Як підтягти овал обличчя



Звичайно ж, існує радикальний метод, який дозволяє підтягти овал обличчя - пластична хірургія, але ж далеко не кожна жінка згодна лягти під ніж, а ще більше людей просто не здатні оплатити операцію. Але не варто думати, що повернути особі молодий вид можна тільки якимись недоступними способами. Насправді існують нескладні методи підтягти овал - потрібно тільки докласти зусилля і запастися терпінням. Щоб повернути особі колишні контури, зробити шкіру пружною, потрібен лише правильний і ретельний догляд і регулярне виконання спеціальних вправ.



Гімнастика для особи здатна творити дива, але для цього важливо правильно виконувати вправи, і робити це потрібно не час від часу, а щодня. Перед початком занять зробіть стандартну розминку: повільно обертайте головою за годинниковою стрілкою і проти неї, потім зробіть головою плавні рухи вперед-назад, вправо-вліво.

Вправи для щік дуже важливі, оскільки саме через їх обвисання втрачає форму овал обличчя. Візьміть на озброєння такі гімнастичні вправи.

1) Наберіть в рот повітря і повільно переганяють його від однієї щоки до іншої, а потім - вгору і вниз. Повторіть 10-15 разів. 2) Обхопіть обличчя долонею так, щоб великий і вказівний палець лягли на щоки в тому місці, де починається черепна кістка. Починайте посміхатися, при цьому надаючи опір долонею. Зробіть 10 підходів. 3) По черзі накривайте нижньою губою верхню і навпаки. Повторіть 15-20 разів.

Не менш значні і вправи для підтяжки шиї.

1) Відкиньте голову назад і тягніться нижньою губою до носа. У цей момент ви повинні відчувати напругу в м'язах шиї. Повторіть 15 разів. 2) Підіпріть кулаками обличчя і відкривайте рот, чинячи опір руками. Зробити 5-7 разів. 3) Стисніть зуби

і виконуйте такі рухи язиком: потягніться кінчиком до горла, потім дістаньте до неба, притисніть мову до нижньої щелепи. Чергуйте 20 разів.

Масаж також допоможе зробити шкіру обличчя більш пружною і підтягнутою. Тому кожен раз при нанесенні крему або масла проводите руками від середини особи до вух і від підборіддя до вилиць. Кінчиками пальців робіть енергійні постукування по шкірі. Спробуйте і такий масаж: під час прийому душу зробіть максимальний напір води і помасажуйте обличчя і шию круговими рухами.

Ретельно вибирайте косметичні засоби для обличчя. Запам'ятайте, що вони повинні відповідати вашому типу шкіри і, звичайно ж, віком. Зверніть увагу на косметику, яка містить вітамін Е і зволожуючу шкіру - вона допоможе зберегти обличчя пружним і підтягнутим.

Комментариев нет:

Отправить комментарий