среда, 20 марта 2013 г.

Як відновити вії після нарощування



Нещодавно в моду увійшло знамените нарощування вій. Всі дівчата, горіли величезним бажанням, як можна швидше наростити собі вії і не відставати від всіх модниць. І ось, коли вони здійснили свою мрію, з насолодою ходять і пурхають своїми віями перед своїми заздрісникам, одержують величезну кількість компліментів в свою сторону.

Але все, рано чи пізно все одно закінчується, як би нам цього не хотілося. Через певного часу ви відчули, що вся ваша нарощена краса може опинитися на межі зникнення, тобто вії почнуть випадати, але разом з вашими рідними віями. Тоді ви відчуєте панічний страх і безвихідь. Вас буде цікавити одне питання: "Як відновити вії після нарощування"



У цьому стані ви готові на все що б врятувати свої вії, навіть до того, щоб приклеїти собі вії або по прив'язувати їх абияк. Це ж смішно! Але все-таки відновити вії після нарощування все ж можна, якщо послухати наші прості поради по догляду за віями.

Що б досягти хороших результатів, потрібно проявити наполегливість і бажання. Відновити вії можна тільки тривалим лікуванням і зміцненням, найкраще скористатися домашніми рецептами, приготованими самостійно в домашніх умовах. Для найкращого результату, необхідно пробувати всі можливі варіанти лікування, а далі вибрати самий відповідний варіант для себе.

І так, пропонуємо кілька корисних способів відновлення вій після нарощування:

Касторова олія
Лікувати пошкоджені вії, дуже добре за допомогою знаменитого касторової олії, який дуже простий у застосуванні. Для цього потрібно купити в будь-якій аптеці касторове масло і втирати його обережно ватною паличкою в корені вій масажними рухами, і тримати близько 10 хвилин. Також, замість цього масла можна використовувати оливкову або лляне масло, застосовувати так само.

Відвар з кропиви
Треба взяти суху кропиву залити окропом і настояти приблизно 20 хвилин. Далі процідити і дати охолонути. Застосування цього відвару дуже просте: мокнути у відвар з кропиви ватний диск і протирати війки як можна частіше.

Прийом вітамінів
Для відновлення вій після нарощування, необхідно їсти продукти, в яких міститься багато вітамінів А і В. Ці вітаміни містяться: у молоці, сметані, печінки, морквині, яйцях і помідорах. Ще корисним буде для вій, вітамін Д, який міститься в риб'ячому жирі. Його потрібно не вживати, а просто наносити на коріння ваших вій.

Зелений чай
Дуже добре відновлює ріст вій зелений чай. Просто потрібно заварити зелений чай і дати охолонути, потім робити примочки залишаючи чай хвилин на 10. Чим частіше їм користуватися, тим краще ефект.

Так що, перш ніж нарощувати вії, подумайте гарненько варте воно того. Краще ж цими, досить простими способами зміцнювати свої справжні вії, ніж витрачати гроші на дорогі салони та час на відновлення вій після нарощування.


Комментариев нет:

Отправить комментарий