суббота, 9 марта 2013 г.

Догляд за шкірою навколо очей




Що може заворожити чоловіка? Складне питання, але думаємо ви погодитеся з нами, якщо ми скажемо, що в цей перелік входять і жіночі оченята. Жоден чоловік не встоїть перед красивими жіночими очима, в яких можна потонути, немов в океані. Негативним моментом у цьому є те, що з часом, саме шкіра в області очей одна з перших піддається утворенню зморшок і старіння. У цій статті ми розповімо вам про те, як правильно здійснювати догляд за шкірою навколо очей в домашніх умовах, зберігши її красу і уповільнивши старіння.

Від того як ви будете доглядати за шкірою залежить процес її старіння. Давайте розглянемо основні правила догляду за шкірою в різному віці.



Догляд за шкірою навколо очей до 25 років

Як правило, в такому віці у вас немає ніяких проблем з шкірою навколо очей, тому, щоб продовжити цей стан як можна довше, за шкірою необхідний ретельний догляд.

Догляд:

• Першим ділом постарайтеся як можна рідше користуватися косметикою, якщо від косметики ви не можете відмовитися, то зведіть її використання до мінімуму, не використовуйте при цьому «важку косметику»: тональний крем, тіні, туш і т.п.

• Велику увагу приділіть зволоженню і захисті. Для цього використовуйте денний тонізуючий крем для шкіри навколо очей, який зволожить та захистить від ультрафіолетових променів, тим самим зберігаючи її від передчасного старіння.

Догляд за шкірою навколо очей після 25 років

Саме в цей період у дівчат починають формуватися перші зморшки, щоб уповільнити цей процес слідуйте нашим подальшим рекомендаціям.

Догляд:

• Щодня використовуйте гель або крем для догляду за шкірою навколо очей, вони допоможуть боротися зі старінням. Для живлення шкіри, використовуйте креми на основі натуральних компонентів.

• Якщо ж у вас суха шкіра, то щоб тонізувати її використовуйте тоніки і лосьйони не на спиртовій основі.

• Будь-які косметичні засоби необхідно підбирати виключно під тип вашої шкіри і вік.

• У догляді за шкірою допоможуть огіркові маски, які можна використовувати щодня.

Догляд за шкірою навколо очей після 30 років

Після 30-ти з'являються перші зморшки на обличчі у вигляді великої кількості дрібних зморшок, так само мімічні зморшки, особливо в області очей «гусячі лапки», так як шкіра поступово втрачає свою пружність.

Догляд:

• В обов'язковому порядку здійснюйте щоденний догляд для зволоження і живлення шкіри.

• Використовуйте крем, який сприяє виробленню колагену в клітинах.

• Застосовуєте крему, які захищають шкіру від ультрафіолету, це дуже важливо влітку і якщо ви проводите дуже багато часу біля комп'ютера.

• Якщо у вас є особливі проблеми зі шкірою навколо очей, то використовуйте спеціальні під дану проблему крему, так як стандартні, в такій ситуації, вам не допоможуть.

Догляд за шкірою навколо очей після 40 років

У цьому віці на обличчі проявляються перші ознаки старіння. Після 40 років шкіра починає зневоднюється і тому ставати сухою. В результаті зменшення вироблення жіночих гормонів не тільки навколо очей, але і на всьому обличчі починають з'являтися глибокі зморшки і судинні зірочки. При правильному догляді ви зможете захистити шкіру навколо очей і виглядати років на 10 молодше!

Догляд:

• До щоденного зволоженню і живленню додайте очищення.

• Антіейдж процедури: маски, пілінги, ліфтинг та інші антівозростние косметичні препарати.

• Захист від ультрафіолету і антистрес-процедури.

Як здійснювати догляд за шкірою навколо очей

Не поспішайте використовувати лазерне омолодження шкіри навколо очей, для початку спробуйте більш щадні і натуральні способи омолодження.

• Очищення
Як тільки ви прийшли додому, вмивайтеся і змийте косметику, навіть якщо ви дуже сильно втомилися і буквально падаєте з ніг, обов'язково зробіть це. Чим довше макіяж знаходитися на обличчі, тим гірше для шкіри, особливо якщо у вас вона тонка.
Використовуйте для цього м'який засіб для зняття макіяжу з очей, бажано з нейтральним рН рівнем і без ароматизаторів. Гель або лосьйон, для видалення туші з вій, повинні бути знежиреними. Дані косметичні засоби наносите за допомогою спеціальних пресованих ватяних дисків.
Ні в якому разі не використовуйте засоби містять масла, так як вони часто викликають роздратування і почервоніння в області очей. Відмовтеся також від гелів і тоніків на спиртовій основі, бо як ви знаєте, спирт сушить шкіру, а вона після 30-ти і без того суха.

• Правильне харчування і зволоження
Як ви, мабуть, встигли помітити, що в будь-якому віці необхідно, і ми рекомендуємо, виробляти живлення і зволоження шкіри навколо очей, але як правильно це необхідно робити? По-перше, потрібно правильно підібрати крем, лосьйон або гель із заспокійливими і вологовідштовхувальні речовинами. Наносити засіб потрібно увечері, після вмивання. Дане косметичний засіб міняйте раз на 4 місяці, щоб виключити звикання шкіри до його компонентів.

• Захист шкіри
Через чутливості шкіри навколо очей її постійно потрібно захищати від сонячних променів, вітру, пилу і інших негативних впливів. Допоможуть у цьому спеціальні крему, які захистять шкіру від альфа і бета променів, з фізичними і хімічними фільтрами, а так само з комплексним захистом SPF.
Ще однією проблемою для жінок після 30-ти є гусяча шкіра під очима, це відбувається в результаті нестачі вітамінів і сонячних ванн. Для цього використовуйте пом'якшувальний крем або молочко, які містять у собі вітамін А. У своєму повсякденному раціоні, вживати продукти містять такі вітаміни як Е, А і С.

Якщо у вас проблеми з лущенням шкіри, то перегляньте свою косметику, причиною даної проблеми може стати неправильно підібране засіб для зняття макіяжу. Тому використовуйте косметику для чутливого типу шкіри навколо очей.

Догляд за шкірою навколо очей народні рецепти

Найпоширенішими методами догляду за шкірою навколо очей є маски з фруктів і овочів. До прикладу, маска їх абрикос відмінно заспокоює шкіру, яблуко і моркву очищають і освіжають її, персики - розгладжують і пом'якшують. Якщо у вас в'яла шкіра під очима то використовуйте маски з смородини, огірків та лимона. Одним словом, все фрукти і овочі надають свій позитивний ефект на шкіру.

Позбутися від мішків під очима допоможе компрес з чаю. Для цього заваріть звичайний чорний чай, без будь-яких ароматизаторів і дайте йому остигнути. Потім занурте ватяний диск в чай, щоб він просочився чаєм, потім злегка натисніть на нього, щоб витекла зайва рідина і на 10 хвилин покладіть на очі.

Як попередити передчасну появу зморшок

• Не щурьтесь, оскільки через це в області очей можуть завчасно утворитися зморшки, для цього купите собі хороші сонцезахисні окуляри;

• Крем і інші косметичні засоби наносите правильними рухами, не розтягуючи при цьому шкіру. Те ж саме стосується і зняття макіяжу;

• Крем для повік наносите як мінімум за півгодини до того, як лягаєте спати;

• Не економте на косметиці, так як цього шкіра вам не пробачить;

• Вживайте більше вітамінів, які містяться у фруктах та овочах.

На цьому все і вже прямо зараз ви можете провести ревізію своєї косметички, а при необхідності «оздоровити» її новими корисними косметичними засобами.



Комментариев нет:

Отправить комментарий