среда, 13 июня 2012 г.

Яблука і яблучний сік - засіб омолодження, і користь для серця і печінки

Корисні антиокислювальні властивості винограду вченим вже відомі досить давно, а от фахівці з Університету Монпельє (Universite Montpelier) вирішили дослідити ще і яблучний сік на подібні явища. І виявилося, що і тут є хороше поле для лікування захворювань як кровоносних судин, так і серця.

Вчені із зазначеного університету вирішили провести ну дуже допитливі експерименти, аби мати достовірні дані про властивості яблучного соку. Механізм накопичення нашим організмом біоактивних корисних елементів під яблукам був вивчений з великою точністю, а математичний графік захисту організму під дією яблучного соку від атеросклерозу взагалі дав безперечний відповідь.



Яблука кожен день - для когось такий раціон може здатися несподіваним, але якщо ви шукаєте ефективне і доступне засіб для омолодження, то спори недоречні. Яблучний сік, також як і самі яблука, допоможе всьому організму, покращуючи роботу кишечника, захищаючи серце, допомагаючи печінки краще багатьох розхвалені ліків. Яблука і яблучний сік активно перешкоджають окислювальним процесам організму, вони не просто виступають засобом проти старіння організму - вони дійсно засіб омолодження.Та й серед безлічі сортів напевно буде неважко відшукати сорт тих яблук, омолоджуватися з яким буде набагато смачніше і приємніше.

Комментариев нет:

Отправить комментарий