пятница, 22 июня 2012 г.

Правила зберігання косметики


Будь-який продукт, який виготовляється, має свій термін придатності, а також і правила його зберігання. Особливо ретельно потрібно зберігати натуральну косметику, тому що в її склад входять важливі бактерії, які при неправильному зберіганні можуть розкладатися, що призведе до псування даного продукту, а також можливо спричинить за собою появи алергічної реакції на шкірі. Тому існує кілька обов'язкових правил, які слід обов'язково дотримуватися, щоб зберегти якість косметичного засобу. І одне з них найголовніше - крему не місце на відкритих просторах, де йде пряме попадання сонячних променів. Адже попадання сонця руйнує його консистенцію, що може спричинити за собою несумісність даної продукції з людським організмом.



Місця з підвищеною вологою абсолютно не підходять для зберігання косметики. Хоча таким улюбленим місцем для багатьох жінок є ванна кімната, де дуже часто можна знайти: крем, помаду, тіні та інші косметичні приналежності. Тому потрібно уважно вивчати склад продукцію, де зокрема зазначено термін зберігання не більше 3 років в прохолодному, сухому і темному місці. Також не варто знімати захисну плівку з крему, тому що вона діє як герметик, якщо після використання все ретельно закрити.

Косметика необхідна жінці, навіть більше ніж продукти харчування, а її довговічність залежить безпосередньо від нашого догляду за нею. Навіть якщо до складу входить 80% натуральної сировини, то це зовсім не означає, що її потрібно покласти в холодильник. Так як постійне перебування на холоді призводить знову-таки до одного й того ж негативного результату. Також буде краще, якщо брати крем або гель ви будете спеціальною лопаткою, яку легко можна придбати в спеціалізованих косметичних магазинах.

Дещо інший підхід застосовується до губній помаді. Адже вона потрапляє практично завжди в стравохід, тому користуватися коштує максимум один рік, але ніяк не більше. Однак якщо говорити про туші для вій, то її застосовувати більше ніж півроку взагалі не рекомендується через прямого контакту з очима, щоб надалі не викликати почервоніння і печіння очей. Але якщо говорити про ефірні олії, то вони практично зберігаються нескінченно, якщо дотримуватися необхідні умови. Косметика послужить нам гарну службу, якщо ми будемо про неї правильно піклуватися.

Комментариев нет:

Отправить комментарий