среда, 13 июня 2012 г.

З якого віку повіки очей вимагають спеціального догляду?


Після 25 років старіння стає небажаною об'єктивністю, з якої жінкам доведеться рахуватися. Ділянки нашої шкіри, які є самими ніжними від природи, одночасно стають тепер і найвразливішими. І повіки стануть одними з перших таких ділянок, що змушує починати активно доглядати за ними по можливості раніше.

Варіантів такого догляду багато, так що ми постараємося окремо і по можливості повно розглянути використання для цієї мети кремів, спеціальних масажних технік, примочки і ще цілого ряду корисних процедур.
Раз вже прояви змін від віку зачіпає наші повіки з 25-27 років, то і активно вдаватися до захисту слід з цього періоду.



Насправді, кожна жінка індивідуальна не тільки психологічно: чітко визначити етап початку активного захисту ваших століття має допомогти фахівець, особисто ознайомившись із ситуацією.

А ось що стосується рад експертів (як у сфері краси, так і в сфері здоров'я), то найбільш часто стимулюючу косметику жінкам варто використовувати за наступною схемою:
• 25-28 років - вранці, але при цьому - бажано не частіше 3 разів на тиждень;
• 28-33 року - тут пора переходити на щоденні процедури, які повинні і можуть проводитися як вранці, так і ввечері;
• 33-40 років - змінюються крему, змінюються різні елементи, але як і раніше стоїть вранці і ввечері кожен день слідкувати за шкірою повік;
• після 40 років - переходимо на суто індивідуальну програму. Все, жодних шаблонів, якщо шкіра ваших повік і ваша краса дороги вам: індивідуальна консультація, після якої - найправильніший варіант.

Комментариев нет:

Отправить комментарий