воскресенье, 24 июня 2012 г.

Які пензлики повинні бути у вашій косметичці


Хто з нас не мріє про розкішний набір пензликів для макіяжу? Такому, як у професійного візажиста - в красивому чохлі на 24, 36, а то і 48 позицій. При вигляді такої кількості кистей дух захоплює, але для професійного макіяжу в домашніх умовах вам необхідно всього ... 7 штук!


Пензлик для пудри. Багато дівчат використовують для нанесення пудри пуховки або спонжи, які додаються в наборі. Це зручно, але зовсім практично. Спонж дає дуже щільне покриття, що не завжди потрібно, якщо поправляти макіяж протягом дня за допомогою спонжа, пудра лягає плямами (оскільки деякі ділянки шкіри лисніють, деякі - зайво сухі). Кисть дає рівне покриття, напівпрозоре, але при бажанні його можна "регулювати" (більш м'яким або сильним натисканням кисті). Пензлик для пудри можна використовувати як пензлі для рум'ян, затискаючи ворс біля основи (виходить та сама віялова кисть, яку ще використовують для змахування обсипалися тіней і блискіток.
     



Візажисти часто працюють, що називається, "на потоці" - багато клієнтів, немає часу на експрес-очищення кистей, тому потрібні дублі. Це зручно, гігієнічно. Також у майстра є кисті для гриму, аквагриму, пластичних матеріалів, які для звичайного макіяжу просто не потрібні.

У вашій же косметичці обов'язково повинні бути присутніми 7 кистей (про них детальніше в слайд-шоу), спонж для нанесення тону, пінцет для корекції брів і щіточка для брів і вій (чистий йоржик від старої туші.

Всі хороші пензлики для сухих, сипких засобів виготовляють з натурального м'якого ворсу (білка, колонок), для жирних - з синтетичного ворсу. Це дуже важливо знати і використовувати на практиці, оскільки від якості кисті залежить результат і стан шкіри.

Зберігати  пензлик краще в м'якому чохлі, а очищати їх можна за допомогою звичайного мила і теплої води.

І пам'ятайте: навіть маючи цілі колекції кращої косметики відомих брендів, ви ніколи не зробите хороший макіяж без якісних кистей. Не користуйтеся аплікатора з набору - ризикуєте "заплямувати" репутацію.

1 комментарий:

  1. Я хочу поділитися з усіма вами тут про те, як я отримую позику від пана Бенджаміна, який допомагає мені отримати кредит у розмірі 400 000,00 євро, щоб покращити свій бізнес. Це було легко і швидко, коли я звертався за кредитом, коли справи ставали грубими з мого бізнесу Містер Бенджамін надає мені кредит без зволікань. ось електронний лист / контакт Whatsapp містера Бенджаміна: +1 989-394-3740, Lfdsloans@outlook.com /

    ОтветитьУдалить