среда, 22 августа 2012 г.

Скакалка для схуднення



Як стрибки впливають на організм?

Стрибки на скакалці мають модне назва - «сукупного» (в перекладі з англійської мови означає «стрибати»). Яку ж користь приносять ці вправи? Так як стрибки на скакалці для схуднення задіюють м'язи ніг, то вони сприяють посиленню їх тонусу і пружності, а також спалювання надлишку жиру на стегнах. Активні заняття - найлютіші вороги целюліту. Дані вправи не статичні і тому прекрасно зміцнюють дихальний апарат і є чудовою кардиотренировки, ефективність, якої перевищує біг, плавання або їзду на велосипеді.



Як правильно вибрати довжину?

Перед початком занять зі скакалкою для схуднення необхідно правильно вибрати її довжину. Нескладно здогадатися, що розмір повинен залежати від зростання. При низькому зростанні (до 167 см) рекомендована довжина становить 250 см, а при високому зростанні (до 183 см) - 280 см. Але приходити в магазин з сантиметром зовсім необов'язково. Можна зробити простіше: візьміть скакалку в руки, складіть її удвічі і витягніть на випрямлених руках попереду себе. Якщо вона ледь стосується підлоги, значить, це ваша довжина. У випадку, коли лежить на підлозі або, навпаки, не дістає статі, то розмір не підходить.


Як займатися

У перший час займатися слід недовго, з часом поступово збільшуючи кількість стрибків. У перші дні тривалість не повинна перевищувати 5 хвилин. Якщо виникають проблеми з диханням, можна приземлятися по черзі, використовуючи то праву, то ліву ногу, виставляючи одну ногу вперед, а іншу, згинаючи в коліні.

Під час стрибків на скакалці для схуднення слід правильно тримати поставу: лікті притиснути до тулуба, обертаючи тільки кисті рук, спина повинна бути пряма, зафіксована в певному положенні. Для тренування рекомендується надіти кросівки. Існує чимало варіантів вправ, наприклад: підстрибування черзі на одній нозі і на інший; можна крутити скакалку назад; стрибки з однієї сторони в іншу; вправи, що нагадують біг на місці.

Фахівці стверджують, що дані заняття дають можливість худнути досить швидко, спалюючи за 15 хвилин майже 200 ккал. Так що, всім добре відома з дитинства скакалочка - чудовий інструмент для схуднення - терпляче чекає вашого вибору і активних дій. Вперед до стрункості, краси і досконалості з ськіпінгом!

Комментариев нет:

Отправить комментарий