воскресенье, 18 ноября 2012 г.

Олія волоського горіха для схуднення


Олія волоського горіха - це дуже корисний продукт, про який не можна забувати ні одній жінці. Можна було б довго перераховувати всі достоїнства цього продукту. Але для жінок олія волоського горіха корисна тим, що зберігає красу, стрункість тіла і молодість.

 Якщо використовувати олію волоського горіха для шкіри, то вона ніколи не буде сухою і потрісканою. Крім того, це масло ще і добре загоює рани.

 Але масло волоського горіха використовується не тільки в косметології. Дієтологи у всьому світі вже давно визнали олію волоського горіха відмінним дієтичним продуктом, який містить в собі багато корисних речовин, необхідних всім, хто хоче схуднути. Крім того, це масло спалює жир і легко засвоюється організмом. Тому олію волоського горіха присутня в багатьох дієтах.

Використовувати олію волоського горіха для схуднення можна наступним чином: потрібно заправляти ним салати або випивати по чайній ложці три рази в день за 30 хвилин перед прийомом їжі.

Ясна річ, що одне тільки масло не допоможе вам позбавитися від зайвих кілограмів. Його треба застосовувати в комплексі з іншими засобами боротьби із зайвою вагою, а саме, з фізичними навантаженнями і обмеженням шкідливої їжі, споживаної вами.

Використовувати олію волоського горіха для схуднення можна, тільки якщо його отримали способом холодного віджимання.

 Також потрібно пам'ятати, що для використання цього продукту є протипоказання. Це занадто низька кислотність шлунка і хвороби шлунково-кишкового тракту. І ніколи не варто забувати про те, що всі засоби для схуднення гарні в міру.

Комментариев нет:

Отправить комментарий