воскресенье, 11 ноября 2012 г.

Пружні груди в будь-якому віці


 Пружні груди - про це мріє кожна жінка в будь-якому віці. А мати такі груди допоможуть спеціальні склади, приготовлені за рецептами народної медицини.

На першому місці стоїть звичайна кухонна сіль. Вона здатна витягати тканинну рідину з глибинних шарів шкіри і звужувати пори, що тонізує шкіру і робить груди більш пружною. Намочіть махрову руковічку прохолодною водою, злегка відіжміть її і посипте сіллю. Розтирайте шкіру навколо грудей легкими круговими рухами. Потім змийте сіль прохолодною водою і нанесіть на вологу шкіру грудей невелику кількість крем.

Пружні груди люблять лід. Заморожувати можна, як звичайну воду, так і відвари трав, що, звичайно, переважно. Дуже гарні для цього відвари з трав м'яти перцевої, корінь валеріани та шишок хмелю (1 ст.л. трави або змести на 1 склянку води). Заморозьте відвар в морозилці маленькими кубиками і протирайте ними щоранку круговими рухами груди. Це звужує пори шкіри, стимулює кровообіг і надає шкірі еластичність і пружність.

Дуже добре на шкіру грудей діють відвари з трав, якими слід обмивати груди замість води. Підвищити тонус грудей можуть наступні відвари:

    0,5 ст.л. зеленого чаю і 0,5 ст.л. чорного чаю на 1 склянку води;

    1 ст.л. звіробою, 1 ст.л. чебрецю, 1 ст.л. плодів анісу і 1 ст.л. листя евкаліпта на 1 літр води;

    2 ст.л. плодів шипшини на 1 склянку води (у відвар додайте 1 ч.л. меду).

Зробити груди пружними допоможуть також обгортання.

Обгортання з розмарином і полином поліпшать кровообіг і освіжать шкіру. Для цього візьміть в рівних частинах сухі полин і розмарин, подрібніть трави в кавомолці. Номочіте в гарячій воді марлю і покладіть її на груди, на марлю тонким шаром нанесіть суміш трав і накрийте зверху другим шаром гарячої вологої марлі. Через 5-8 хвилин марлю з травами приберіть і нанесіть на шкіру грудей легкий живильний крем (обмивати груди не треба).

Обгортання на основі хмелю усуне почервоніння і різні нервові висипання на грудях. Для цього в 1 склянку киплячої води всипте 2 ст.л. шишок хмелю. Відразу після цього зніміть відвар з вогню, закрийте каструльку кришкою і дайте настоятися протягом 30 хвилин. Чисту марлю намочіть у теплому відварі і, згорнувши в два шари, накладіть на груди. Через 5 хвилин зніміть марлю і змастіть шкіру живильним кремом.

Використовуючи деякі суміші в якості аплікацій, можна підтягнути шкіру, зробити її більш пружною і еластичною.

    Закип'ятіть 0,5 склянки води, тонкою цівкою всипте в неї 1 ст.л. крохмалю і заваріть клейстер. Збийте 1 яєчний білок, додайте 2 ст.л. меду і 2 ст.л. получившегося клейстеру. Накладіть склад тонким шаром на груди і залиште на 15 хвилин.

    Очистіть кілька волоських горіхів від шкарлупи і подрібніть до однорідної маси, додайте 1 ст.л. меду, 1 ст.л. вершкового масла і 1 яєчний жовток. Ретельно все перемішайте і накладіть на очищену шкіру грудей на 15-20 хвилин. Цей склад особливо добре, якщо шкіра обвисла і потребує підтяжки.

    Змішайте 1 ст.л. рисового борошна (можна перемолоти рис в кавомолці), 1 яйце і 1 ст.л. сметани до однорідної консистенції і нанесіть на шкіру грудей на 15-20 хвилин. Цей склад відмінно підтягує шкіру.

Після всіх аплікацій склади слід змивати тепллой водою, а шкіру грудей змащувати живильним кремом.

Всі процедури вимагають регулярності у застосуванні. Пружні груди не збережеться сама по собі, над цим треба працювати. Включіть процедури по догляду за грудьми в свій щотижневий розпорядок, і результат не змусить себе чекати.


Комментариев нет:

Отправить комментарий