воскресенье, 4 ноября 2012 г.

Як і з чим носити уггі


Уггі - це взуття, яке теоретично може бути корисною в будь-який час року. Однак найчастіше ми згадуємо про них взимку, тоді, коли мода на них набирає нових обертів. У класичному бежевому кольорі, з високою халявою, в нових моделях різних кольорів - уггі можуть бути різноманітними і відповідати вимогою найвимогливіших модниць. Вони не є модельним взуттям, але немає нічого кращого, ніж надягати їх у самі морозні дні!

Уггі підкорили весь світ своєю кумедною простотою, а також тим, що вони відмінно оберігають ноги від зимових холодів. Таким чином, це зручна і комфортна взуття стала кращим замінником колишніх в моді чобіт на високих підборах і тонкій шпильці, пересуватися в яких по засніжених вулицях, а іноді і по ожеледі, було практично неможливим.



Варто відзначити, що уггі є найяскравішими представниками чистісінького стилю кежуал, а тому питання про те, «З чим носити уггі?», Є одним з найбільш часто задаються. Для того щоб не виглядати безглуздо, ми розповімо вам основні ази комбінування полюбилися вам уггі з іншого модним одягом.
Отже, з чим же носити такі модні нині уггі?

По-перше, варто відзначити, що сьогодні існує величезний вибір уггі найрізноманітніших кольорів - від бежевого camel і класичних сірих і чорних до життєрадісних блакитних, рожевих, фіолетових. Перед їх виробництвом овчина забарвлюється в майбутній колір уггі, а після радує нас всіма кольорами веселки з вітрин магазинів. Комбінувати уггі із загальним чином досить просто. І ось як:


Джинси, брюки, легінси

Оскільки уггі належать до стилю кежуал, то краще всього вони виглядатимуть з джинсами, які є віянням того ж стилю. Краще всього вам підійдуть джинси «скинни», з звуженими до щиколоток штанинами, які без праці заправляться в уггі. Відмінною комбінацією стануть уггі + легінси.

Якщо Ви вирішили надіти уггі разом з брюками - не біда. Головне - це підібрати брюки, розкльошені. Таким чином, Ви зможете носити штани поверх уггі. Заправляти штанини прямих брюк в уггі ми не рекомендуємо, оскільки брюки в цих місцях будуть заминати. Може бути, вам доведеться зайти в гості і зняти уггі? Ваші штани будуть виглядати не кращим чином.

Колготки

З чим носити уггі? Звичайно, з щільними різнокольоровими колготками! Такий варіант особливо гармонічний для тих, хто зробив вибір у бік кольорових уггі. Ви можете підібрати колготки під колір самих уггі, але краще всього - комбінувати кольорові колготки з шапочкою, шарфиком і уггі. Це виглядає дуже забавно і весело, розбавляючи безбарвну одяг натовпу.


Светри і куртки

Відмінно виглядають з уггі товсті в'язані светри того ж кольору і куртки-дутиша. Така комбінація виглядає вельми гармонійно і природно.

Шорти

Якщо Ви не боїтеся зимових морозів, то можете носити уггі з утепленими шортами. Це виглядатиме чудово! Наприклад, уггі кольору бежевий camel, білі колготки, сірі джинси і об'ємний довгий светр великої в'язки бежевого кольору ...

Ось і всі головні рекомендації, що стосуються того з чим носити модні уггі. Пробуйте, експериментуйте і скоряйте перехожих самими стильно підібраними образами!

Комментариев нет:

Отправить комментарий