четверг, 31 мая 2012 г.

Як збільшити губи народними засобами



Красиві, пухкенькі, доглянуті губи завжди привертали увагу чоловіків. Жінки все частіше вдаються до ризикованих пластичним процедурам, щоб надати губам повноту і сексуальність. А все тому, що не всі вірять у те, що збільшити губи можна і за допомогою народних засобів.

Щоб добитися ефекту від народних засобів, необхідно набратися терпіння і дотримуватися регулярність процедур. Результат виправдовує вкладений труд!


Народні маски для збільшення губ

1. Рецепт цієї маски прийшов до нас від візажиста з Лос-Анджелеса, який працює у відомому салоні краси.

Склад: візьміть по одній чайній ложці вазеліну, меду, цукрового піску, лимонного соку і 0,5 чайної ложки гліцерину. Ретельно збийте отриману суміш і підігрійте на водяній бані протягом 5 хв. Дайте охолонути, потім нанесіть на губи на 15 хв. Сполосніть прохолодною водою.

Результат: губи стають м'якше, контури - більш чіткими, губи виглядають повніше, набувають сексуальну пухлість. Правда, ефект зберігається лише кілька годин.

2. Багатьом жінкам допомагає наступний рецепт: візьміть пензлик для губ і акуратно наносите на губи і їх контури вазелін. При щоденному використанні губи стають соковитими, м'якими і пухкими. Крім усього, губи ніколи не обвітрюються і стійкі до появи запальних висипань.
Масаж для губ

Позитивний ефект для краси і пухлості губ дає щоденний масаж. При кожному відвідуванні ванни не забудьте помасажувати губи подушечками пальців або зубною щіткою. Перед масажем бажано нанести легкий крем або гель.

Будьте обережні: робити масаж за допомогою зубної щітки потрібно дуже обережно і делікатно, так як ви ризикуєте травмувати ніжну шкіру і занести інфекцію.

Також відмічено, що довгі щоденні поцілунки з коханим гарантовано збільшують губи!
Вправи для губ

Щоденні вправи для збільшення губ дають результат уже через кілька тижнів. Попередження: роблячи вправи, намагайтеся не розтягнути шкіру навколо губ, щоб не заробити зморшки навколо рота.

1. Витягайте губи і повільно співуче вимовляєте всі голосні звуки, ви повинні відчувати при цьому напруга в м'язах губ. Повторюйте вправу два рази в день, і ваші губи помітно зміняться, стануть чіткішими і пухкими.

2. Витягніть вперед губи, трошки розкрийте рот (як рибка ковтає повітря), потім щільно зімкніть губи і розслабте лицьові м'язи.

3. Міцно зімкніть губи, надуйте щоки і жуйте повітря, рухаючи губами спочатку справа наліво, потім навпаки.

4. Злегка пріокройте рот, витягніть мову вперед і повільно рахуйте до п'яти. Потім приберіть мову і розслабтеся.

5. Витягніть губи вперед і різко видувайте повітря, ніби задуває свічку. Після цього розслабте губи.

6. Сильно надійти щоки, складіть губи в трубочку. Спочатку повільно видихайте повітря через трубочку, а потім виштовхніть все повітря трьома різкими поштовхами.

7. Сильно надійти щоки і видувайте повітря через напівзімкнуті губи так. Губи повинні при цьому вібрувати.

8. Якщо ви любите свистіти, робіть це побільше і з задоволенням! Насвістиваніе мелодій протягом 5 хвилин в день допоможе зробити ваші губи привабливіше.

Щоб домогтися бажаного результату, робіть ці вправи щодня протягом місяця. Для підтримки отриманої форми повторюйте вправи 2-3 рази на тиждень. Якщо перед заняттями прополоснуть рот спочатку теплою, потім холодною водою, поліпшивши таким чином кровообіг, ви отримаєте найбільший ефект.

Кожне вправи бажано повторювати близько 10 разів.
Татуаж


Існує ще один спосіб збільшити губи, уникнувши операції - перманентний макіяж або татуаж. Але в цьому випадку є ризик того, що результат вам не сподобається, а виправити помилки майстра буде дуже складно, як і в пластичній хірургії. Тому якщо ви зважитеся на перманентний макіяж, пошукайте в першу чергу надійного і досвідченого майстра.

Комментариев нет:

Отправить комментарий