четверг, 27 декабря 2012 г.

У чому зустрічати Новий рік 2013


Чим ближче настання Нового Року, тим частіше дівчата починають задаватися питанням: у чому ж його зустрічати? Якщо вірити китайським календарем, Новий Рік 2013 пройде під знаком чорної водяній змії, чому відповідають чорний, фіолетовий, блакитний, синій і зелений кольори.Модні тенденції святкових вечірніх суконь сезону воістину співзвучні образу справжньої змії-спокусниці і пропонують солідний вибір моделей, які прикрасять дівчину в святкову ніч.

Серед фасонів вечірніх суконь 2013 варто відзначити ті моделі, які залишають відкритими плечі та спину: зараз в моді американська пройма і фасони без бретелей. Знову актуальний асиметричний виріз декольте, крім того, у колекціях часто зустрічаються моделі з вирізом під горло і стійкою. Найпопулярніша довжина сукні - до коліна, хоча це і не виключає довгі і зовсім короткі сукні.

Для святкування Нового Року 2013 підійде чорний, смарагдовий і палітра синього кольору від блакитного до глибокого темно-синього.Фіолетовий не дуже актуальний, але все ж цілком відповідає вимозі моди.

Серед популярних матеріалів для вечірнього плаття - легкі струмуюче тканини з блиском, навіть металевим, а також шкіра, мереживо і прозорі тканини. У моду повертається оксамит, що поєднує в собі таємничість і глибину кольору, тому він став одним з трендових матеріалів сезону.

Символ наступаючого Нового Року - змія, відрізняється вишуканим вбранням, тому актуальний декор святкового плаття обов'язково буде їй до душі. Дизайнери прикрашають свої моделі нарядів розсипом каменів і стразів, мереживом, бахромою і хутром.

Вибираючи для себе модне вечірнє плаття для успішного святкування Нового Року 2013, не забудьте про пару підходящої взуття. Зараз в моді туфлі на підборах, перехрестя ремінців, декор стразами та мереживом.

Наш святковий новорічний образ був би неповним без згадки про модних аксесуарах: довгі атласні рукавички, а також з оксамиту, замші і шкіри, маленькі сумочки, найпопулярніші в цьому сезоні. Шийні шарфи, боа і сумки з хутра - ще одного трендового матеріалу зими, відмінно доповнять образ символу Нового Року 2013 як дорогий мисливський трофей.

Залишилося лише сказати про прикраси, без яких не можна обійтися модниці в чарівну святкову ніч. Основні модні тренди колекцій зими - це масивні намиста, великі натуральні камені і прикраси для волосся. І не забудьте про браслетах, що символізують символ наступаючого 2013!

Комментариев нет:

Отправить комментарий