воскресенье, 23 декабря 2012 г.

Антицелюлітні ванни


 Всі антицелюлітні ванни грунтуються на звичайній морській солі (без добавок). Косметичний ефект таких ванн дуже великий. У морській солі містяться йод, магній, калій, сірка, кремній та інші речовини, необхідні нашому організму. За своїм складом морська вода нагадує ... сироватку нашої крові і, отже, сприяє поліпшенню обміну речовин.

Діє ванна з морською сіллю так: при зіткненні нашої шкіри з морською водою неминуче виявляється, що на поверхні першої виявляється більше солей, ніж у більш глибинних її шарах, в тканинної рідини.


Наш організм завжди прагне до рівноваги. Внаслідок чого частина солей починає вбиратися через шкіру, а надлишки тканинної рідини, навпаки, як би витягуються солоною водою.

Позбавлена від надлишків тканинної рідини шкіра стає більш здоровою і красивою: підвищується її тонус і еластичність, зменшується целюліт.

Рецепти антицелюлітних ванн

    1 кг солі + 5-7 крапель одного або суміші масел (апельсин, мандарин, лимон, ялівець) + 1 стакан міцного завареного зеленого чаю.

    1 кг солі + 5-7 крапель олії ялівцю + сік 1 \ 2 лимона.

    1 кг солі + 1 літр настою ромашки і кропиви.

    1 кг солі + 5-7 крапель масел + 250 мл молока.

Перед застосуванням переконайтеся, що у вас немає алергії на використовувані масла. Якщо алергічна реакція є, то приймайте ванни без масел.

Вам може здатися, що 1 кг солі це занадто багато. Насправді концентрація все одно нижчий, ніж у морі, а ефект набагато більший, ніж при звичних 400 р.

Як приймати антицелюлітні ванни
Перед ванною необхідно зробити сухе розтирання щіткою, потім прийняти душ, після чого зануритися у ванну з температурою 37-38 градусів на 20-30 хвилин. Після ванни, не обполіскуючи, втирайте в шкіру будь-який антицелюлітний крем.

Ванни слід приймати через день, всього 10-15 процедур. Розтиратися спеціальною щіткою і втирати антицелюлітний крем бажано щодня.


Комментариев нет:

Отправить комментарий