воскресенье, 9 декабря 2012 г.

Як стати жіночною?


Питання короткий, але відповідь на нього в двох словах не напишеш. Так що наберіться терпіння і вперед по «хвилях» моїх роздумів. Навіть якщо ви нічого нового не дізнаєтеся, то заново переосмислена інформація постане перед вами зовсім в іншому ключі, а це вже нові кроки і дії. Почнемо?

Жіночність на зміну стервозності

Мало не в кожному журналі і практично на всіх телеканалах пропагується те, як добре бути «стервом». Але забувають, що все має бути в міру. Непогано іноді здивувати оточуючих, «знявши» амплуа жінки «вамп» і прибрати його в шафу до кращих часів. Чоловікам теж хочеться відчувати не тільки періодичні виверження вулкана, але і трохи ніжності і спокою.

Зміна способу або психологічний тренінг?


Багато хто говорить, щоб змінити щось у своєму житті, почніть зі свого ставлення до себе. Я з цим зовсім не згодна. «Копання» в своїх комплексах краще залишити наостанок. Так буде легше позбутися морального «баласту».
Який же перший крок? Звичайно, зміна візуального образу.

Що відпочинок для жіночого організму?


Для початку гарненько виспіться. Навіть відмінний мейкап ніколи не приховає сірість втомленого особи і мішки під очима. Непогано було б прогулятися на свіжому повітрі, але це не завжди можливо. Значить, обійдемося мінімумом. Відмінне розслаблення і в той же час відчуття оновлення дає сауна з усіма її процедурами (крему, віник, масаж).

Відсуньте у бік побутові проблеми. Вони будуть завжди, а відпочивши, ви ще встигнете їх вирішити. Зрештою, нехай ваші домочадці почнуть діяти по будинку і ходити в магазин.

Йога чи танці?


Якщо ви ще не зайнялися спортом, саме час це зробити. Для власного самоствердження сходіть хоча б кілька разів на фітнес або тренажери. А може бути йога вам ближче? Не важливо. Нам потрібно відчуття зміни вашого тіла. Почуття руху вперед!

Ніхто не говорить про отримання ідеальної фігури. Наша мета - «виховати» в тілі граціозність і поставу. І трохи підтягнути м'язи. Чудовим стане заняття танцями. Подивіться на індійських жінок. Мало хто з них відрізняється худорлявістю. Танець зробив їх фігуру жіночною. А рухи стали плавними. Навіть кілька занять зроблять свою справу. Ви будете володіти своїм тілом. А «пливе» хода стане для вас природною.
Насолода їжею це теж прояв чуттєвості

Не обійтися і без зміни вашого способу харчування. Мова йде не про строгі дієти. Але залиште цукерки і тістечка в магазині. Відмовтеся від розгулу живота. Тоді різні делікатеси та смакоту будуть сприйматися вами по-іншому. Ви зможете насолоджуватися надалі смаковими відчуттями. А це додаткові позитивні емоції, які необхідні, щоб зробити вас більш чуттєвою. Так-так, чуттєвість невід'ємна частина жіночності!

Арсенал для військових дій


Виділіть один день для походу в перукарню і шопінг. Вранці, провівши домочадців, не кваплячись випийте чашку чаю або кави. Подумайте в цей час, що ви хочете від нового образу? Яким він повинен бути? А потім вперед за його створенням!

Почнемо з перукарні. Для жіночного образу «агресивні» зачіски не підходять. Порадьтеся з фахівцем про те, яка стрижка вас прикрасить. В основному для створення романтичного образу підходять класичні варіанти. Хоча бувають і виключення.

Не забудьте про колір волосся. Не всі готові змінити його кардинально, тоді просто трохи зміните відтінок.

Перейдемо до макіяжу. Забудьте про криваві губи або чорні тіні. Природність ось основний принцип жіночності. Відмінним варіантом буде натяк на грецький або східний макіяж, який робить акцент на очі. Але дивіться не переборщіть, надивившись журналів. Те, що добре для подіуму, в звичайному житті виглядає зухвало. Скористайтеся послугами або порадами візажиста.

Зробіть манікюр і педикюр. Останній, чому то дає відчуття «легкості», якийсь «легкості» при русі (Може це помітно тільки мені?). Доглянуті руки завжди притягують увагу. Не зловживайте яскравими квітами лаку для нігтів. Краще скористатися ніжними тонами і витонченими малюнками.

Нарешті одяг. Жіночність це зовсім не рюшки та обручку, як думають деякі. Подивіться на одяг древніх гречанок. Простота і природність, а який ефект! І ще один нюанс. Ніяких міні спідниць або голих животів. У 15 років це норма. Інакше вас пошкодують або визнають розпущеною.

Сукня звичайно добре, але і від брючних костюмів можна не відмовлятися. Уявіть: прямі класичні брюки і подовжена блуза в японському стилі. Сама жіночність.

Взуття. Високий каблук? Не обов'язково! Не кожна жінка здатна ходити на двенадцатісантіметровой шпильці, без ризику зламати шию. Тим більше це чимале навантаження на хребет, а він нам потрібен здоровим. Так що легка й витончена взуття може мати низький каблук.
Метелик через гусеницю!

Отримавши весь «арсенал» для «військових» дій, необхідно подумати і про внутрішній зміст. Пам'ятайте, що жіночність це не образ на показ, а стан душі. Тобто потрібно бути жінкою потрібно кожну хвилину. На вулиці, в магазині, на роботі, вдома, навіть перебуваючи на самоті. Отримуйте від всіх дій і відчуттів задоволення. Стати тим, хто ви є. Не дарма кажуть, що справжня жінка усередині кожної з нас. Треба тільки дати їй можливість з'явитися. Щоб стати метеликом, неможливо уникнути стадії гусениці!

Для кого ми намагаємося змінитися? Для чоловіка! Любіть і шануйте його. Тоді жіноче начало сама підкаже вам шлях. Забудьте про хамство і ниття. Будьте доброзичливою. Адже недостатньо поміняти гардероб, необхідно змінити свою поведінку.

Одяглися? Причесати? Подумайте про бескрайности океану, про пишність моря. Зафіксуйте ці відчуття. А тепер встаньте перед дзеркалом. Кого ви там бачите? Чудову, трохи загадкову жінку! Хіба тепер залишаться байдужі?

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий