воскресенье, 2 декабря 2012 г.

Масаж для збільшення грудей


Для масажу вам знадобляться дві кулі ки-гонг (зазвичай ними тренують пальці) або два звичайних кульки для настільного тенісу.

Техніка масажу заснована на стимулюванні деяких точок організму при натисканні кульками.

Потрібно знайти точку, яка знаходиться точно між грудьми приблизно на 13 см вище сонячного сплетіння. Тепер відступіть від неї на 2 см. вліво і на 2 см. вправо, це і є точки для масування.

Прикладіть кулі одночасно до цих крапок і починайте, злегка натискаючи на кулі, обертати їх за годинниковою стрілкою і злегка заходиться їх туди-сюди, намагаючись впливати саме на ці точки. Робіть так 30 секунд, потім 30 секунд перерву, знову масаж протягом 1 хвилини.

Після цього візьміть одна куля в руки, стисніть його між долонями і перекочуйте туди-сюди протягом 1 хвилини.

Наступна точка знаходиться на кистях рук, між великими і вказівними пальцями. Візьміть одну кулю у праву руку і впливайте їм на потрібну точку лівої кисті. Потім поміняйте руки. Принцип такий же, 30 секунд масаж, 30 секунд перерва, 1 хвилина масаж.

Остання точка знаходиться на підошві, на зводі стопи. Для її масування покатайте кулі босими ступнями.

Цей масаж для збільшення грудей необхідно проводити щодня.

Для збільшення грудей можна використовувати і власні руки. Для цього щодня протягом 5-6 хвилин необхідно:

    Лівою рукою легкими круговими рухами масажувати знизу вгору м'яз, яка тримає груди під правою рукою. Потім повторити те ж правою рукою для лівих грудей.

    Долонями обох рук масажувати грудні м'язи вгору, у напрямку до плечей, по 10-15 разів.

    Після масажу покладіть руки на потилицю, лікті зведіть спереду, зробіть видих. Відведіть лікті назад, а груди якомога більше подайте вперед, зробіть вдих. Повторіть 10 разів.

Так само ви можете використовувати масаж для збільшення грудей шиацу. Це метод натискання пальцями ("ши" - пальці, "АЦУ" - натиснення). Правда для цього вам знадобиться помічник, тому основні точки впливу знаходяться на спині.

При цьому масажі використовуються великі пальці рук, натискання здійснюється "подушечками" пальців, а не їх кінчиками. Тиск необхідно робити обережно, перпендикулярно до поверхні, яка піддається впливу. Тривалість дії на точку складає 5-7 секунд. Натискання не повинно викликати неприємних відчуттів.


Для збільшення грудей натискайте на наступні точки:
1 - точка у довгастого мозку;
2 - точки на спині;
3 - точки щитовидної залози.

1 комментарий:

  1. Я так масажувала, нічого не вийшло, але потім спробувала з кремом http://zbilshyty-hrudy.com.ua/krem-dlya-zbilshennya-grudey-shvidko-ta-efektno-zbilshit-vashi-grudi/ і дійсно масаж почав діяти, головне кремом намастити і масажувати.

    ОтветитьУдалить