суббота, 5 мая 2012 г.

Чорні вугри на обличчі: ознаки, лікування



Що таке чорні вугри-точки на носі, пробки чорні вугри не з чуток знають. Наукова назва даного косметичного дефекту - комедони. Вони, по суті, є попередниками вугрів і прищів, тому обличчя очистити від чорних точок є завданням першорядної важливості. Комедони найчастіше з'являються в Т-зоні, де розташоване найбільше кількість сальних залоз. А причин, за якими вони з'являються, дуже багато, але найпоширеніша - це неправильне очищення шкіри. Щоб позбутися чорних крапок на обличчі, необхідно шкіру дбайливо і правильно очищати щодня вранці і ввечері. Ніколи не лягайте спати, не змивши з лиця декоративну косметику і не вмиваючись.

Очищення обличчя від чорних крапок крім звичайних умивань передбачає періодичне використання додаткових засобів, таких як пілінг обличчя і очищають маски. Багато косметологи стверджують, що найбільш ефективним способом позбутися від комедонов є механічна чистка обличчя в косметологічному кабінеті. Звичайно ж, довірити своє обличчя професіоналам - це чудово, але що ж робити, якщо немає такої можливості. Відповідь досить проста - провести очищення від чорних крапок в домашніх умовах.

Чорні крапки, вугри: як з ними боротися? Вам необхідно в першу чергу добре очистити обличчя засобом для вмивання, після цього зробити легкий пілінг. При цьому необхідно пам'ятати, що скраб протипоказаний для запаленої шкіри. Необхідно розпарити обличчя після очищення.Для цього слід зробити парову ванночку, бажано з використання різних трав. Після парової ванни починається чистка обличчя від сірчаних точок. Для цього слід ретельно вимити з милом руки, обробити їх спиртом, а найкраще пальці обернути змоченим в розчині саліцилової кислоти стерильним бинтом. Тепер можна приступати до видалення комедонов, виробляючи його легким натисканням з двох сторін.

Коли закінчена дана процедура, необхідно звузити пори, скориставшись спеціальним лосьйоном або тоніком. Після необхідно зробити тиснучу маску, останній етап - це зволоження кремом. Лікування чорних крапок є досить тривалим процесом, але якщо користуватися якісними профілактичними, лікувальними та косметичними засобами, то моно домогтися досить непоганого результату.

Комментариев нет:

Отправить комментарий