вторник, 22 мая 2012 г.

Соляні скраби для лазні


Баня - один з кращих способів очищення і оздоровлення організму. Відвідування парної дозволить вам швидко поліпшити стан своєї шкіри, а підсилити цей ефект допоможе використання соляного скрабу для лазні. Для досягнення позитивних результатів важливо вибрати відповідний вам рецепт і слідувати основним правилам його використання.


Для кожного типу шкіри рекомендована своя частота застосування скрабу. Якщо у вас суха шкіра, не слід користуватися ним частіше, ніж раз на тиждень. Володарям жирної рекомендується проводити процедуру кожні 4-5 днів, для нормальної оптимальна частота - раз на тиждень.Пам'ятайте, що не можна використовувати скраб, якщо на шкірі є роздратування або рани, тому що він може викликати запалення ушкоджених ділянок.

Існує думка, що наносити скраб слід під час відвідування парної, але це не так. Пілінг краще проводити не раніше другого або третього заходу, вже вийшовши з парної, коли шкіра як слід розпарені.

Починайте наносити скраб на шкіру зі ступень і поступово піднімайтеся вгору. Ретельно масажуйте кожну ділянку шкіри круговими рухами.Більшу увагу приділяйте шкірі ступень, колін і ліктів. Для шкіри грудей, шиї та обличчя ні в якому разі не використовуйте скраб з крупною сіллю, припустимі лише м'які засоби.

Після закінчення процедури корисно буде зробити живильну маску. По завершенні всіх маніпуляцій нанесіть на шкіру зволожуючий засіб.

Відвідувачі лазні цінують соляні скраби, так як морська сіль ефективно прибирає відмерлі клітини шкіри, а різні добавки надають додаткові корисні властивості.

Найпростіший рецепт - це олійно-соляної скраб для лазні. Додайте в половину склянки морської солі по половині чайної ложки оливкової і мигдальної олії. Ретельно перемішайте, скраб готовий. У нього можна додати 3-4 краплі ефірного масла, що додасть додатковий ефект. Так, лавандова олія допоможе позбутися від стресу, апельсинове підніме настрій і додасть сил, масло чайного дерева буде корисно, якщо ваша шкіра схильна до різних висипань.

Якщо ви хочете зволожити і забезпечити свою шкіру поживними речовинами, спробуйте медово-соляною скраб. Для цього візьміть 100 гр меду і 150 гр морської солі, ретельно перемішайте. Це засіб не тільки очищає, але і живить шкіру, допомагає при целюліті. Наносьте його, поплескуючи по шкірі долонями.

Комментариев нет:

Отправить комментарий