понедельник, 7 мая 2012 г.

Дихальна гімнастика Оксісайз для схуднення


Дихальна гімнастика Оксісайз з'явилася як альтернатива виснажливим тренуванням у спортзалі. Одна з американських вчительок - Джил Джонсон - винайшла методику боротьби із зайвою вагою і жировими відкладеннями з допомогою дихальних вправ.

Особливо рекомендують застосовувати цю методику, якщо у вас немає можливості постійно займатися в тренажерному залі або ж існують до цього медичні протипоказання. Дихальна гімнастика Оксісайз з'явилася завдяки тому, що міс Джонсон з'ясувала, що надходження в організм кисню в необхідній кількості сприяє окисленню і нейтралізації жирових запасів. Тим самим запускається механізм природної переробки відкладень.

Дихальна гімнастика Оксісайз заснована на чотирьохетапну діафрагмальному диханні. Це дозволяє наситити кров максимальною кількістю кисню. Крім того, засновниця цієї методики впевнена, що її дихальна гімнастика найкраще підходить для жінок, адже напруга лицьових м'язів під час вдихів і видихів є прекрасним вправою проти мімічних зморшок.

Свою методику Джил Джонсон назвала "оксісайз" (від англ. Oxygen - "кисень" і exercise - "вправу"). Таким чином, основа системи полягає в тому, щоб з'єднати правильне дихання з деякими вправами, які допомагають проникати кисню прямо в поклади жиру.
  Як же правильно дихати?

    Вдих. Розслабляємо м'язи живота, широко посміхаємося, при цьому розширюємо ніздрі, і робимо глибокий вдих через ніс. Живіт повинен наповнитися повітрям, немов кулька.
    Три довдоха. Напружуємо одночасно м'язи тазового дна і сідниць, піднімаємо нижню частину живота. Робимо три додаткових вдиху і максимально заповнюємо повітрям легені.
    Видих. Губи розтягуємо і складаємо так, ніби граємо на флейті, залишаючи між ними вузьку щілину. Видихаємо повітря, втягуючи живіт під ребра.
    Три довидоха. Робимо три додаткових різких видиху, намагаючись повністю спустошити легені. Звільняємо їх для наступного більш глибокого вдиху.

Доведено, що вже за 10 занять дихальною гімнастикою Оксісайз можна зменшити обсяги тіла до 47 сантиметрів. Для досягнення такого результату необхідно приділяти цій методиці схуднення всього 15 хвилин в день.

Цікаво те, що займатися цією дихальною гімнастикою можна не тільки в залі або будинку. Це потрібно робити завжди, де б ви не були - в офісі, в готелі або навіть за кермом автомобіля.
  Що ви отримаєте в результаті застосування методики Оксісайз?

В-перше, ви значно втратите у вазі. Також позбавитеся від целюліту, знизите психологічну напругу, поліпшите фізичні показники, стан шкіри, сексуальну активність, кровообіг і роботу травних і очисних процесів.

Головною перевагою такого способу схуднення є те, що не існують ніяких обмежень у віці, фізичному стані. Не потрібні дієти, ліки, виснажливі тренування.

Однак дійсно скинути кілограми тільки завдяки правильній гімнастики дихання вдається дуже важко. Тому варто все ж додати кілька інших вправ, наприклад, велосипедну доріжку або плавання.

Спробуйте дихальну гімнастику Оксісайз, і можливо саме вона наблизить вас до заповітного бажання мати струнку фігуру!

Комментариев нет:

Отправить комментарий